Raichu93
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 359
140 mm fanlarla f-35 jet uçağı gibi olur valla .Evet lakin be quiet baya kaliteli marka
140 mm fanlarla f-35 jet uçağı gibi olur valla .Evet lakin be quiet baya kaliteli marka
Lianli O11 Dynamic tipi kasaları alınır mı?Alınır lakin gereksiz fiyatı dp505 veya lianli bakabilirsin
Fan alçak paran varsa alınır yoksa alınmaz dp505 alabilirsin siyah rengi de mevcut dp503Lianli O11 Dynamic tipi kasaları alınır mı?
Be quiet sessiz140 mm fanlarla f-35 jet uçağı gibi olur valla .
Be quit'in psuları iyi mi acaba ? evet sessiz performansı f-35 gibi olur yani .Fan alçak paran varsa alınır yoksa alınmaz dp505 alabilirsin siyah rengi de mevcut dp503
Post automatically merged:
Be quiet sessiz![]()
Psularini almam daha iyileri Var piyasadaBe quit'in psuları iyi mi acaba ? evet sessiz performansı f-35 gibi olur yani .
Asus , msi , seasonic daha iyi galiba ?Psularini almam daha iyileri Var piyasada
Hocam anteci pek beğenmedim bide lianliler fan fiyatı eklenince uçuyor başka öneriniz yokmu bide masa küçük kasa kalın olmasa iyi olur.Psularini almam daha iyileri Var piyasada
P600 nasıl sigcak kocaman kasaHocam anteci pek beğenmedim bide lianliler fan fiyatı eklenince uçuyor başka öneriniz yokmu bide masa küçük kasa kalın olmasa iyi olur.
Seasonic fsp .Asus , msi , seasonic daha iyi galiba ?
Çok mu büyük?P600 nasıl sigcak kocaman kasa
Post automatically merged:
Seasonic fsp .
Çok mu büyük derken ? Full tower gibi kasa dostum p600Çok mu büyük?
Dp505 fp resmenDp505 beyaz olanı daha güzelmiş reis