- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 20,259
elindeyse bi takıp deneyebilirsin, en fazla sistem kapanırŞuan elimde olduğu için sordum , 750w bronz bir psu yeter mi peki bişeylerden kısıp alırım yeni psu.
elindeyse bi takıp deneyebilirsin, en fazla sistem kapanırŞuan elimde olduğu için sordum , 750w bronz bir psu yeter mi peki bişeylerden kısıp alırım yeni psu.
Sırf 750W Bronze diye dandirik bir ünite alırsan duvara toslayabilirsin, bütçe için para biriktirip konu açman en iyisi.Şuan elimde olduğu için sordum , 750w bronz bir psu yeter mi peki bişeylerden kısıp alırım yeni psu.
Dandirik almam ya konu açıp alırım.Sırf 750W Bronze diye dandirik bir ünite alırsan duvara toslayabilirsin, bütçe için para biriktirip konu açman en iyisi.
Şuan ram anakart işlemci ve soğutucu başka aydan ay teker teker değiştircem.elindeyse bi takıp deneyebilirsin, en fazla sistem kapanır
Sırf 750W Bronze diye dandirik bir ünite alırsan duvara toslayabilirsin, bütçe için para biriktirip konu açman en iyisi.
https://www.trendyol.com/thermaltak...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.20.8 bu kasadaki PSU yeter mi ve bu kasa iyi midir?elindeyse bi takıp deneyebilirsin, en fazla sistem kapanır
Psu sağlığı için en azından 750w 80+ bi psu alın...
Bu attığım kasadaki PSU yeter mi?https://www.trendyol.com/thermaltak...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.20.8 bu kasadaki PSU yeter mi ve bu kasa iyi midir?
Kasa+PSU sadece PSU değil.3k mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
neee
e tamam kanka şimdi xpg valor kasa bunun gibi hatta daha iyi olabilir 2kya 850w psu alırsın önermıyorumKasa+PSU sadece PSU değil.
Link?e tamam kanka şimdi xpg valor kasa bunun gibi hatta daha iyi olabilir 2kya 850w psu alırsın önermıyorum
Güzel kasa alınır biraz pahalı sadece...Bu attığım kasadaki PSU yeter mi?
şuan xpg valor un lınkını bulamadım ya neyse buda kalıtelı kasaLink?
Maxima V20'nin malzeme kalitesi kötü.şuan xpg valor un lınkını bulamadım ya neyse buda kalıtelı kasa