Neler Yeni

Philips 242E1GAJ-01 144Hz Va monitör

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
Ben Fiery hocamın önerdiği monitörü alırım tüm özellikleri aynı ve ips panel va dan daha güzel gösterir renkleri
ama aklımda da 24g2u nun black fridayde düşme ihtimali geliyor

Sh1n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Ersin A
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz
özellik açısından philips'in kontrast oranı ve parlaklık oranı daha yüksek sanırım ama asusta ıps panel miş çok fark eder mi ki
Renk doygunluğu olarak fark eder tabii ki, IPS panel renkleri daha canlı gösterir.

Sh1n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Ersin A
Renk doygunluğu olarak fark eder tabii ki, IPS panel renkleri daha canlı gösterir.
başka alternatifler varmı dır peki bu fiyatlara monitör hareketi açısından daha fonksiyonel mesela aoc gibi yükseltme alçaltma yan çevirme gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben Fiery hocamın önerdiği monitörü alırım tüm özellikleri aynı ve ips panel va dan daha güzel gösterir renkleri
ama aklımda da 24g2u nun black fridayde düşme ihtimali geliyor
1 ay kadar bir süre var ya bekler miyim bilmiyorum ama o monitörde çok hoş (y)

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Beğen
Reaksiyonlar: Sh1n

Pckopat

80+ Silver
1850 TL civarlarına çıkarsan asus VG249Q modeli mevcut 1ms IPS ve 144hz. Ayrıca pivot özelliğe sahip.

• Beğen

Sh1n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Ersin A
1850 TL civarlarına çıkarsan asus VG249Q modeli mevcut 1ms IPS ve 144hz. Ayrıca pivot özelliğe sahip.
Okadar çıkamam sanırım hocam en fazla 1500 civarlarına çıkarım fakat daha düşük fiyata olması daha iyi olur benim için

SkyRose

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
‏‏‏‏‏‏‏‏
Hayirli olsun.

Monitoru almissiniz, cok birsey demek istwmem ama IPS deyio gecistirmek de pek olmamis gibi.

Philipsin Renk gamutlarinin cok cok daha iyi olmasi, FreeSynx Premium olmasi, gercek 8 bit renk derinligine sahip olmasi gibi seyler hic konusulmamis mesela. Bunlar cok onemli seyler.

Yine de IPS daha agir basmis olabilir, i da bir alternatif. Birbirlwrine alternatifler.

Sadece "ayniar" gibi gecistirilmis olmasi cok sey olmamis gibi :) Oneri yapanlara ufak bi oneri olsun.

Iyi gunlerde kullanin efenim.

• Beğen

Sh1n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Ersin A
Hayirli olsun.

Monitoru almissiniz, cok birsey demek istwmem ama IPS deyio gecistirmek de pek olmamis gibi.

Philipsin Renk gamutlarinin cok cok daha iyi olmasi, FreeSynx Premium olmasi, gercek 8 bit renk derinligine sahip olmasi gibi seyler hic konusulmamis mesela. Bunlar cok onemli seyler.

Yine de IPS daha agir basmis olabilir, i da bir alternatif. Birbirlwrine alternatifler.

Sadece "ayniar" gibi gecistirilmis olmasi cok sey olmamis gibi :) Oneri yapanlara ufak bi oneri olsun.

Iyi gunlerde kullanin efenim.
muhtemelen aradan zaman geçince aldım mı sandınız çünkü aldım diye bir mesaj yazmadım :D şuanda pivot özellikli bir monitör arayışındayım hocam aoc 24g2u düşünüyorum 1.500 üstüne çıkamam diyordum hatta daha ucuz olsa daha iyi benim için diyordum ki birden bütçe 2.000 lere fırladı şuan hala düşünüyorum :)

Top Bottom