🔥İndirim Philips 65PUS7506/12 65" 4K Ultra HD TV 11.899 TL

birisi yazabilirse çok iyi olur yarısı lg yi övüyor yarısı lg gömüyor bu linkteki televizyon alınır mı ps5 ve film için kullanılacak yoksa daha iyisi vardır dediğiniz ve ya daha indirime girer dediğiniz varsa atarsa çok sevinirim televizyondan pek anlamıyorum
Ps5 için önermem hareketli sahnelerde problemli maç vb

birisi yazabilirse çok iyi olur yarısı lg yi övüyor yarısı lg gömüyor bu linkteki televizyon alınır mı ps5 ve film için kullanılacak yoksa daha iyisi vardır dediğiniz ve ya daha indirime girer dediğiniz varsa atarsa çok sevinirim televizyondan pek anlamıyorum
bende soruyorum ps5 netflix beIN exxen içim kullanılacak gölge mi yapıyor ne yapıyor alınmaz mı yani

50pus8505 android modelini 2.5 senedir kullanıyorum hatta ilk satın alan kişilerden biriyim, hiçbir sıkıntı yaşamadım, toz sıkıntısı da yaşamadım, sadece siyah ekranda hafif bulutlanma var ama siyah ekran dediğim görüntü siyah yansırken değil, nasıl anlatsam hiç görüntü vermiyorken ama cihaz açıkken var bu sorun ki ben takılmam öyle şeylere, ayrıca 50 inç olan paneli farklı 55 ve 65 panelleri aynı, yani 50 inçteki görüntü 55 ve 65 olandan daha iyi. Paneller. Ekran büyüdükçe değiştirmiş philips. Bu fiyata ambilight tv deneyimi ve görüntü kalitesi bence çok iyi.

Philips TV? bir daha evime sokmam.

Stok bitmiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,516
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri