Neler Yeni

PHILIPS EVNIA 24M2N3200A Ölü Piksel

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
966
İsim
Samet Mustafa Aktaş
İyi günler, ürün bu sabah ulaştı gerçekten çok kaliteli gözüküyor. Ölü Piksel Testi yapayım dedim, ek'te bırakmış olduğum görüntüde göründüğü gibi en sağ üst köşede ölü piksel var. Değişim yapmalı mıyım? başka göremedim

WhatsApp Görsel 2025-02-22 saat 13.19.55_ee479767.jpg

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Mehmet Ali ARICAN
Normal kullanımda rahatsız etmezse yapma ama bu senin hakkın istersen desteğe yaz onlar sana ne diyecek bakalım.Nereden almıştın?

akastg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
fre
İyi günler, ürün bu sabah ulaştı gerçekten çok kaliteli gözüküyor. Ölü Piksel Testi yapayım dedim, ek'te bırakmış olduğum görüntüde göründüğü gibi en sağ üst köşede ölü piksel var. Değişim yapmalı mıyım? başka göremedim

Alıntıyı görüntüle
ölü pixel gibi durmuyor bazı uygulamalar onu düzeltebilir diye biliyorum.

1 tane ölü pixel için iade alacaklarini sanmıyorum.

Alıntıyı görüntüle
Değişim yapabiliyorsan yap bence o kadar para vermişsin kusursuz olması lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim bildiğim almaları lazım

siyabent

80+ Silver

Alıntıyı görüntüle
Bence değişim yap ben mağazadan 4299liraya aldım pazar günü geçen pazar sorunsuz 3 gün içinde değişim var dediler hiç uğraştırmadan alıyorlarmış itopya öyle dedi sende direk değiştir

Baya baya ölü piksel Ayriyeten ister 1 ister 111 değişim zorunlu

akastg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
fre
Bence değişim yap ben mağazadan 4299liraya aldım pazar günü geçen pazar sorunsuz 3 gün içinde değişim var dediler hiç uğraştırmadan alıyorlarmış itopya öyle dedi sende direk değiştir

elden aldigin zaman kontrol etmiş sayildigin için 14 günlük iade süreci diye bir süreç yok

siyabent

80+ Silver
elden aldigin zaman kontrol etmiş sayildigin için 14 günlük iade süreci diye bir süreç yok
Yok kontrol yapılmıyormuş itopya mağazasında 3 gün içinde getir direk yenisini veririz sorun varsa dedi

siyabent

80+ Silver
bu mağazanin insiyatifi, yasal olarak hakkin yok
Ben mağaza adı vererek söyledim zaten bi ürün alırken tüm iade haklarını ve değişim süreçlerini üründen çok inceliyorum ürüne fazla bakmaya gerek yok sağlamsa tamamdır ama ilerisi önemli bence herkes böyle yapmalı

akastg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
fre

değil, örnek olarak asus 3 altını kabul etmiyor biraz araştır derim

siyabent

80+ Silver
değil, örnek olarak asus 3 altını kabul etmiyor biraz araştır derim
Ben mağaza adı vererek söyledim zaten bi ürün alırken tüm iade haklarını ve değişim süreçlerini üründen çok inceliyorum ürüne fazla bakmaya gerek yok sağlamsa tamamdır ama ilerisi önemli bence herkes böyle yapmalı
bu dediğim şekilde aldım 2 monitör biri Philips biri AOc ikisindede öyle bir kurala rastlamadım Asu’su bilmiyorum ki Bu arkadaşın attığı ASUS olsa yorum yapmazdım itopyadan alınma philips ise geçerli yorumum ki o indirimler varken itopya dışında biryerden aldığını sanmıyorum

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
966
İsim
Samet Mustafa Aktaş
Normal kullanımda rahatsız etmezse yapma ama bu senin hakkın istersen desteğe yaz onlar sana ne diyecek bakalım.Nereden almıştın?
İtopya

Yok kontrol yapılmıyormuş itopya mağazasında 3 gün içinde getir direk yenisini veririz sorun varsa dedi
İnternetten sipariş vererek aldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,631
Üyeler
168,470
Son üye
Atakan Emir
Top Bottom