Neler Yeni

Philips momentum spk8605 g605 alınır mı ?

BehzatÇ.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
behzat

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,944
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
209 TL ye düşmüştü o zaman aldım kardesime ben red swtich kullanıyorum aşırı gürültülü geldi bana
Ne zamandır kullanıyorsunuz ?
Memnunmusunuz ?
Tuş basmama sorunu ile karşılaştınızmı ?

BehzatÇ.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
behzat
Ne zamandır kullanıyorsunuz ?
Memnunmusunuz ?
Tuş basmama sorunu ile karşılaştınızmı ?
aktif uzun süre kullanmadım kardesim askerde indirimdeyken aldım kaliteli ürün fiyatının malı ama cidden cok gürültülü ben genelde abarttıklarını düşünürdüm benim klavyeye göre en az 2-3 kat cok ses cıkarıyor herkesin görüşü kendine ama bence 350 tl lik bi klavye değil indirim kovalana bilir hydra r6 kullanıyordum ben 1 senedir arızalandı garanti kapsamında onaramadıkları için alternatif sıfır ürün verdiler su an kb r105 kullanıyorum bundan memnunum ama

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,944
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aktif uzun süre kullanmadım kardesim askerde indirimdeyken aldım kaliteli ürün fiyatının malı ama cidden cok gürültülü ben genelde abarttıklarını düşünürdüm benim klavyeye göre en az 2-3 kat cok ses cıkarıyor herkesin görüşü kendine ama bence 350 TL lik bi klavye değil indirim kovalana bilir hydra r6 kullanıyordum ben 1 senedir arızalandı garanti kapsamında onaramadıkları için alternatif sıfır ürün verdiler su an kb r105 kullanıyorum bundan memnunum ama
kral 350 tl nerde 780 tl nerde hydra r6 aşırı pahalı
O bütçeye çıkabilsem xpg summoner alırım.

BehzatÇ.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
behzat
Top Bottom