- Bütçe
- 250
Bütçem 250tl ye kadar çıkar ama sessiz iş ve oyunda kullanabileceğim bir klavye arıyorum aklımdaki klavyemi yoksa ona benzeyen yanında mouse hediyeli olanımı almalıyım ? Bilen varsa ikisi arasindaki farkı söyleyebilir mi ?
çok bir fark olmaz senin tercihin yanında mouse istersen alabilirsinBütçem 250tl ye kadar çıkar ama sessiz iş ve oyunda kullanabileceğim bir klavye arıyorum aklımdaki klavyemi yoksa ona benzeyen yanında mouse hediyeli olanımı almalıyım ? Bilen varsa ikisi arasindaki farkı söyleyebilir mi ?
Güzel bir klavyeye benziyor markayı daha önce duymadım ama biraz bakacağım![]()
Redragon K512 Shiva RGB TR Q Membrane Mekanik Hisli Kablolu Gaming Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Mekanik fazla ses çıkarmazmı ? ve arkadaşın önerdiği redragon hakkında ne düşünüyorsunuz ?MF-Product Strike 0571 alın geçin kenks
hem rgb hem mekanik
Markadan yana şüpheniz olmasın.Güzel bir klavyeye benziyor markayı daha önce duymadım ama biraz bakacağım
redragon dyaus7 güzel görünüyor benim gözüme bi kontrol edebilirsiniz.Mekanik fazla ses çıkarmazmı ? ve arkadaşın önerdiği redragon hakkında ne düşünüyorsunuz ?
O klavye ara sıra gaming gecelerine geliyor bunu da söyleyeyim bu aradaGüzel bir klavyeye benziyor markayı daha önce duymadım ama biraz bakacağım
sessiz diyor kankaMF-Product Strike 0571 alın geçin kenks
hem rgb hem mekanik
Markadan yana şüpheniz olmasın.
yada redragon dyaus7 alabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
redragon dyaus7 güzel görünüyor benim gözüme bi kontrol edebilirsiniz.
MF-product ve redragon klavyeleri f/p hangisi hoşunuza giderse artık. Redragon dyaus7 videolarına baktığımda ışığı çok güzel görünüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
onun haricinde philips momentum kesinlikle önermem ben aldım tuşları çok sert.
Muhtemlen Redragon K512 Shiva hem 50tl çekim vardı gaming gecesinde kullanamadığım bunda kullanmış olurum teşekkürlerO klavye ara sıra gaming gecelerine geliyor bunu da söyleyeyim bu arada