Zeclas.
80+ Bronze
- Bütçe
- 275
bildiğim yok hocam ama kb435lde tuş basmama sorunu varbu bütçede başka güzel tkl klavye varmı numpadli pek sevmiyorumda
TR de tkl çeşidi şimdilik az redragon da var.bu bütçede başka güzel tkl klavye varmı numpadli pek sevmiyorumda
reddragon bütçemi aşıyor gamepowere ise güvenmiyorum eskiden warlock compactım vardı sürekli w tuşu bozuluyorduBende bu bütçe civarında klavye alacağım. Önceki klavye gamepower warlcock'tu süt döküldüğü için çalışmıyor artık
REDRAGON K568 RGB DARK AVENGER Mekanik Gaming Blue Switch Türkçe Klavye - inventus
REDRAGON K568 RGB DARK AVENGER Mekanik Gaming Blue Switch Türkçe Klavyeinventus.com.trGamePower Overlord Mekanik Kırmızı Switch Türkçe Q 88 Tuş USB Gaming Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bu iki klavye arasında kaldım Redragon klavyesinin RGB olmayan Rainbow olan modeli de var.
Risk almaman normal biraz şans işi bende bir sorun olmadı. Zaten alabilirsem Redragon alcam. Linkini attığım gamepower klavyesi daha yeni çıktı TR'de sadece 1 tane incelemesi var.reddragon bütçemi aşıyor gamepowere ise güvenmiyorum eskiden warlock compactım vardı sürekli w tuşu bozuluyordu
Bu klavye işide çok sıkıntı ya herkesde sorun çıkıyor 400tl altı klavyelerdeRisk almaman normal biraz şans işi bende bir sorun olmadı. Zaten alabilirsem Redragon alcam. Linkini attığım gamepower klavyesi daha yeni çıktı TR'de sadece 1 tane incelemesi var.
evet maalesefBu klavye işide çok sıkıntı ya herkesde sorun çıkıyor 400tl altı klavyelerde
kesinlikle philips baya kaliteli gaming ekipmanları var hatta şu an mouse kullanmaktayım öneririm klavyesinide