❌İndirim Bitti! Philips Thermoprotect Saç Kurutma Makinesi 2100W 699TL (peşin 3 taksit)

EsdeathSama

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,050

Bu fiyattaki bir ürüne taksit yapmak ister misiniz bilmem ama ben şahsen bu enflasyon seviyesinde bir ülkede ekmeği bile varsa vade farksız taksitle alıyorum. Konusu açıldıysa görmedim, kusura bakmayın eğer modları uğraştırdıysam.

fiyatı Donanım Arşivi'nin hikayesinde gördüm fakat peşin 3 taksit olayının adı geçmediği için konuyu açıyorum. Peşin 3 taksit için Hepsiburada limitiyle almanız gerekiyor.

1762624259634.webp

Daha büyük kuaförlerde kullanılan f/p ürün öneriniz var mıdır acaba arıyorum da düzgün bir şey bulamadım

Bu fiyattaki bir ürüne taksit yapmak ister misiniz bilmem ama ben şahsen bu enflasyon seviyesinde bir ülkede ekmeği bile varsa vade farksız taksitle alıyorum. Konusu açıldıysa görmedim, kusura bakmayın eğer modları uğraştırdıysam.

fiyatı Donanım Arşivi'nin hikayesinde gördüm fakat peşin 3 taksit olayının adı geçmediği için konuyu açıyorum. Peşin 3 taksit için Hepsiburada limitiyle almanız gerekiyor.

Alıntıyı görüntüle
Tamda isimi gorecek ucuz indirimli fön makinesi ihtiyacım vardı. Bu fiyata iyiyse alıyorum.

Philipsi 6 aya yakin suredir kullaniyorum hiz ve isi ayarı güzel sadece biraz başlığı fazla geniş keşke daha dar bir başlığıda olsa çok dağıtıyor saçımı öneririm ben çok anlamıyorum ama işimi görüyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,782
Üyeler
184,220
Son üye
Wojtek01
Geri