PHILLIPS MEKANİK KLAVYE

Salu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
839
Bu klavyeyi internet kafede kullanmıştım hissiyat iyi fakat tuşlarda özellikle wasd tuşlarının harfleri soyulmuştu kullanan var mı nasıl klavye sizce uzun süre götürür mü fiyatı iyi mi ?

Hangi klavyeyi hocam ?

Ekler

• Screenshot_20210506-071722.png
    Screenshot_20210506-071722.png
    308.6 KB · Hit: 49
Bu klavyeyi internet kafede kullanmıştım hissiyat iyi fakat tuşlarda özellikle wasd tuşlarının harfleri soyulmuştu kullanan var mı nasıl klavye sizce uzun süre götürür mü fiyatı iyi mi ?
Şu başlığı değiştirsene mekanuk klavye ne?

Klavyenin Kullanılmış olma ihtimali var mı ?
İade Edebiliyor Musunuz ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@rıza baba noldu neye güldün ?

İnternet kafede kullandım zaten klavyenin hissiyatı hoşuma gitti bilek destegide var çıkarıp takabiliyorsun fakat tuşları hep soyulmuştu ondan biraz tereddütte kaldım uzun süre kullanan var mı diye sordum yani tuslarında ileri ki dönemlerde takılma felan oluyor mu diye

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@rıza baba noldu neye güldün ?
internet kafede kullandım diyor iade edebiliyor musun diyorsun. ilk adamın ne yazdığını anla

İnternet kafede kullandım zaten klavyenin hissiyatı hoşuma gitti bilek destegide var çıkarıp takabiliyorsun fakat tuşları hep soyulmuştu ondan biraz tereddütte kaldım uzun süre kullanan var mı diye sordum yani tuslarında ileri ki dönemlerde takılma felan oluyor mu diye
Yani Siz İnternet Kafede Kullanılan Klavyeyi Aldınız doğru mu anladım ?

internet kafelerde klavye devamlı kullanıldığı için çoğu klavye soyuk oluyor

internet kafede kullandım diyor iade edebiliyor musun diyorsun. ilk adamın ne yazdığını anla
Acaba Sıfır Paketinden Çıkartıp İnternet Kafede Kullanmış olabilir mi ?
Yani Sorum Şuydu ?
Klavye Herkesin Kullandığı klavye mi ? Yoksa Sadece Onun Kutusunu Açıp Kullandığı Klavye ?
Bence siz önce yazdığımı anlayın da mesaj atın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,325
Üyeler
185,068
Son üye
hesira.
Geri