Photoshop'ta Resim Büyütmek

pcsavaşçısı

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,186
arkadaşlar ben bu fotoda 2 köşede olan resimleri büyüterek birleştirmek istiyorum nasıl yapıcam
aşağıda katmnalar vs ayarlı ama kabul etmiyor benim hareketlerimi tümünde yapıyor

Ekler

• ps ilerletme.png
    ps ilerletme.png
    1.9 MB · Hit: 83
Hangi resmi büyütmek istiyor iseniz, o katmanı seçin ve ondan sonra klavyeniz üzerindeki "CTRL" tuşu + "T" tuşuna basın, önce "CTRL" tuşuna basın ondan sonra "T" tuşuna basın daha kolay olur, ondan sonra seçtiğiniz katmanın etrafında 9 adet nokta çıkacak, Klavyede bulunan "SHİFT" tuşuna basarak, bir noktayı seçin ve çekmeye başlayın o orantılı ve düzgün bir şekilde büyüyecektir. sonra yerini ayarlarsınız gerekli düzenlemeleri yaparsınız ve bitirirsiniz.
Umarım işinize yarar...

Hangi resmi büyütmek istiyor iseniz, o katmanı seçin ve ondan sonra klavyeniz üzerindeki "CTRL" tuşu + "T" tuşuna basın, önce "CTRL" tuşuna basın ondan sonra "T" tuşuna basın daha kolay olur, ondan sonra seçtiğiniz katmanın etrafında 9 adet nokta çıkacak, Klavyede bulunan "SHİFT" tuşuna basarak, bir noktayı seçin ve çekmeye başlayın o orantılı ve düzgün bir şekilde büyüyecektir. sonra yerini ayarlarsınız gerekli düzenlemeleri yaparsınız ve bitirirsiniz.
Umarım işinize yarar...
Yaramadı işte hocam onları denedim video editte hepsi büyüyır

Ustam siz bu fotoğrafı mı büyütmek istiyorsunuz yoksa bu görselleri büyüten bir video mu?
Video yapmak istiyorsanız PS'den yapmayın en basitinden Sony Vegas Pro falan kullanın
Eğer Fotoğraf yapmak istiyorsanız da benim dediğim yöntem geçerlidirç
Bir de siz PS'nin hangi sürümünü kullanıyorsunuz?

Ustam siz bu fotoğrafı mı büyütmek istiyorsunuz yoksa bu görselleri büyüten bir video mu?
Video yapmak istiyorsanız PS'den yapmayın en basitinden Sony Vegas Pro falan kullanın
Eğer Fotoğraf yapmak istiyorsanız da benim dediğim yöntem geçerlidirç
Bir de siz PS'nin hangi sürümünü kullanıyorsunuz?
Yok hocam ben video çalışıyotum ama yinede sağolun büyütme işleminde galiba ayarlarda nir sıkıntı çıkıyor videoda

Hocam video yapacaksanız PS'de hiç bir şey yapamazsınız benden tavsiye bir video düzenleme proğramı indirin ve öyle yapın

Hocam video yapacaksanız PS'de hiç bir şey yapamazsınız benden tavsiye bir video düzenleme proğramı indirin ve öyle yapın
Hpcam eskiden gif yapıyordum af ye geçicem ztn

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,094,254
Üyeler
173,947
Son üye
fhak
Geri