Neler Yeni

Pi Network Yeni Sanal Para YTD

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

adidas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Berke Kırmızı
(Reklam değildir)
Arkadaşlar instagramda dolaşırken böyle bir uygulama gördüm herkes paylaşıyor. Sanal para gibi. Bence ilerde çok popüler olacak kullandıkları para birimi Pi Coin. İleride bitcoin kadar değerli olacak diyorlar bence denemekten zarar gelmez.
Uygulamayı google play'den indirebilirsiniz pi network diye. Kayıt olmak için referans kodu istiyor oraya da benim kodu şey ederseniz hani sevinirim. referans kodum berke911 kullanıp kullanmamak size kalmış sadece bilgilendirdim ilerde keşke dememeniz için.
Bu arada cidden reklam değil eğer referans kodu girmezseniz kayıt olamıyorsunuz o yüzden kodumu berdim uyarı vermeyin lütfen

cbager

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
cenk gezen
berke911 kodunu kullandım benimkini kim kullancak :D

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Bitcoin kadar değerli olamaz. Sadece pazarlama yalanı.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Kardeşim yeni değil. Forumda kaçıncı konu sayamadımç. Hadi forumu geçtim 2-3 yıldır var ve 2-3 yıldır borsaya girecek deniliyor. Her zaman aynı cevabı veriyorum:
Kandırmaca.

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bitcoin kadar değerli olamaz. Sadece pazarlama yalanı.
Siri cevaplıyor;
Bitcoin kadar değerli olmasına gerek yok. Çoğu coin çıktığı gün düşük fiyatlarda olur. Bir anda fiyatı fırlar. Fakat pi muhtemelen gerçek değil...

Ayrıca bu proje yıllardır var. Adamlar sadece reklam geliri için yapıyorlar muhtemelen. Borsaya çıkacak çıkacak diye beklettiler.

adidas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Berke Kırmızı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim yeni değil. Forumda kaçıncı konu sayamadımç. Hadi forumu geçtim 2-3 yıldır var ve 2-3 yıldır borsaya girecek deniliyor. Her zaman aynı cevabı veriyorum:
Kandırmaca.
Görecez kardeşim kandırmaca mı değil mi. Kimlik istemiyor bir şey istemiyor bir zararı yok.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Görecez kardeşim kandırmaca mı değil mi. Kimlik istemiyor bir şey istemiyor bir zararı yok.
Zararının olup olmadığını nasıl anladın 1; 2 adam üzerinden para kazanıyor?
Ayrıca sana diyorum ya 2-3 yıldır borsaya girecek deniliyor. İnanmaya devam edin neyse...

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom