Diğer forumlara filan baktım herhangi kötü bir şey yazmamışlar güvenilir gibi duruyor sizin de bir fikrinizi alayım dedim.Picoin uygulamasını girip kaz tuşuna basıyoruz ve kazıyor telefon işlemcisi pili interneti kullanmıyormuş.2019un sonunda çıkmış 2021 in ilk aylarında oiyasa girceği söyleniyor güvenilir mi bilmiyourm forumlarda kötü bir şey yok gibi zaten kayıt olurken telefn numarası ve isim soy isim istiyor forumlara baktığımızda güvenilir gibi duruyor piyasa çıktığında kazma işlemi yarıya düşecekmiş veya duracakmış bu konu hakkında daha bir bilgisi olan var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
birde kayıt olmak için referans gerekiyor isterseniz melegt yazın kafanıza göreDiğer forumlara filan baktım herhangi kötü bir şey yazmamışlar güvenilir gibi duruyor sizin de bir fikrinizi alayım dedim.Picoin uygulamasını girip kaz tuşuna basıyoruz ve kazıyor telefon işlemcisi pili interneti kullanmıyormuş.2019un sonunda çıkmış 2021 in ilk aylarında oiyasa girceği söyleniyor güvenilir mi bilmiyourm forumlarda kötü bir şey yok gibi zaten kayıt olurken telefn numarası ve isim soy isim istiyor forumlara baktığımızda güvenilir gibi duruyor piyasa çıktığında kazma işlemi yarıya düşecekmiş veya duracakmış bu konu hakkında daha bir bilgisi olan var mı?