Neler Yeni

Pil mi değiştireyim, yeni telefon mu satın alayım?

coldplay

80+ Bronze
iPhone 5S kullanıyorum, pili eskidi ve sanırım artık orijinal pili bulunmuyor. Rastgele bir pil ile değiştirsem mi yoksa yeni bir telefon mu satın alsam? 5S'in yeni bir pille ömrü tahminen ne kadar olabilir?

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Tabii ki yeni telefon satın almalısın değişim zamanı gelmiş, hazır pili de gitmiş, böyle bitik bir telefona yatırım yapmaktansa yeni güzel bir telefon al, fakat iPhone 6 lara sakın bakma onların da zamanı geçti, bütçen çok yoksa Redmi markasına bakmanı öneririm. bu telefona para ayrılmaz artık yazık olur.

coldplay

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tabii ki yeni telefon satın almalısın değişim zamanı gelmiş, hazır pili de gitmiş, böyle bitik bir telefona yatırım yapmaktansa yeni güzel bir telefon al, fakat iPhone 6 lara sakın bakma onların da zamanı geçti, bütçen çok yoksa Redmi markasına bakmanı öneririm. bu telefona para ayrılmaz artık yazık olur.
Hocam haklısınız ama bilirsiniz kaliteli bir telefon hiç bırakasım da gelmiyor :D Yeni bir telefon satın alırsam iPhone düşünmüyorum, Samsung veya Realme düşünüyorum, Xiaomi tarafında birçok kez yazılımla ilgili sorunlar duydum ve içime sinmedi desem doğrudur

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam haklısınız ama bilirsiniz kaliteli bir telefon hiç bırakasım da gelmiyor :D Yeni bir telefon satın alırsam iPhone düşünmüyorum, Samsung veya Realme düşünüyorum, Xiaomi tarafında birçok kez yazılımla ilgili sorunlar duydum ve içime sinmedi desem doğrudur
Xioami eskisi gibi değil genel olarak seviliyor modelleri fakat Android telefon alsanız şuan ki telefonunuz an çok daha mutlu bir şekilde kullanabilirsiniz bir kaç yıl boyunca fakat sonra yavaşlıyorlar maalesef. 5 artık aşırı eski kaldı değişmenizi öneririm.

Hiko335

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Hikmet Çalı
iPhone 5S kullanıyorum, pili eskidi ve sanırım artık orijinal pili bulunmuyor. Rastgele bir pil ile değiştirsem mi yoksa yeni bir telefon mu satın alsam? 5S'in yeni bir pille ömrü tahminen ne kadar olabilir?
Hocam deji marka batarya alabilirsiniz telefonumda takılı bence gayet iyi performansı var.

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,695
İsim
Yavuz
Xiamoi de yazılım sıkıntıları olabiliyor evet ama hızlı şarjı olsun performansı olsun unutturabiliyor sıkıntılarını 😄

coldplay

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam deji marka batarya alabilirsiniz telefonumda takılı bence gayet iyi performansı var.
Modeli nedir acaba telefonunuzun?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Xiamoi de yazılım sıkıntıları olabiliyor evet ama hızlı şarjı olsun performansı olsun unutturabiliyor sıkıntılarını 😄
Telefon satın alırsam konu oluşturacağım o zaman önerilerinizi bekliyorum hocam :D

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,695
İsim
Yavuz

Telefon satın alırsam konu oluşturacağım o zaman önerilerinizi bekliyorum hocam :D
Etiketlersin hocam sıkıntı yok.

Hiko335

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Hikmet Çalı

Huawei mate 10 lite 64gb

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Tavrım her zaman nettir. Poco x3 GT almanızı tavsiye ederim. Resmi ürünlerinden gayet iyi bir modeldir.

Enes_dmr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Enes DEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Gaming pc
apple servisi değiştirmiyormu ?

coldplay

80+ Bronze
Huawei mate 10 lite 64gb
Hocam iPhone olsa pil hakkında konuşmak isterdim ancak sizin telefonunuz farklı bir marka, markalar arası pil performansının değişeceğini düşünüyorum, yanlış düşünebilirim..
apple servisi değiştirmiyormu ?
Değiştiriyor hocam yani değiştiriyordur muhtemelen. Genpa adlı bir servis 650₺ gibi bir ücret talep ediyor (apple servisinin ücretine bakmadım) o parayı ödemem sizce normal olur mu 2013 yılında üretilmiş bir telefon için?

Enes_dmr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Enes DEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Gaming pc
Hocam iPhone olsa pil hakkında konuşmak isterdim ancak sizin telefonunuz farklı bir marka, markalar arası pil performansının değişeceğini düşünüyorum, yanlış düşünebilirim..

Değiştiriyor hocam yani değiştiriyordur muhtemelen. Genpa adlı bir servis 650₺ gibi bir ücret talep ediyor (apple servisinin ücretine bakmadım) o parayı ödemem sizce normal olur mu 2013 yılında üretilmiş bir telefon için?
şöyle söyleyim sana telefon seni idare ediyorsa değer yoksa daha fazla para çıkmış olacak cebinden yeni telefona.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,026,377
Üyeler
162,676
Son üye
emirtb