Hocam haklısınız ama bilirsiniz kaliteli bir telefon hiç bırakasım da gelmiyor Yeni bir telefon satın alırsam iPhone düşünmüyorum, Samsung veya Realme düşünüyorum, Xiaomi tarafında birçok kez yazılımla ilgili sorunlar duydum ve içime sinmedi desem doğrudurTabii ki yeni telefon satın almalısın değişim zamanı gelmiş, hazır pili de gitmiş, böyle bitik bir telefona yatırım yapmaktansa yeni güzel bir telefon al, fakat iPhone 6 lara sakın bakma onların da zamanı geçti, bütçen çok yoksa Redmi markasına bakmanı öneririm. bu telefona para ayrılmaz artık yazık olur.
Xioami eskisi gibi değil genel olarak seviliyor modelleri fakat Android telefon alsanız şuan ki telefonunuz an çok daha mutlu bir şekilde kullanabilirsiniz bir kaç yıl boyunca fakat sonra yavaşlıyorlar maalesef. 5 artık aşırı eski kaldı değişmenizi öneririm.Hocam haklısınız ama bilirsiniz kaliteli bir telefon hiç bırakasım da gelmiyor Yeni bir telefon satın alırsam iPhone düşünmüyorum, Samsung veya Realme düşünüyorum, Xiaomi tarafında birçok kez yazılımla ilgili sorunlar duydum ve içime sinmedi desem doğrudur
Hocam deji marka batarya alabilirsiniz telefonumda takılı bence gayet iyi performansı var.iPhone 5S kullanıyorum, pili eskidi ve sanırım artık orijinal pili bulunmuyor. Rastgele bir pil ile değiştirsem mi yoksa yeni bir telefon mu satın alsam? 5S'in yeni bir pille ömrü tahminen ne kadar olabilir?
Modeli nedir acaba telefonunuzun?Hocam deji marka batarya alabilirsiniz telefonumda takılı bence gayet iyi performansı var.
Telefon satın alırsam konu oluşturacağım o zaman önerilerinizi bekliyorum hocamXiamoi de yazılım sıkıntıları olabiliyor evet ama hızlı şarjı olsun performansı olsun unutturabiliyor sıkıntılarını
Etiketlersin hocam sıkıntı yok.Modeli nedir acaba telefonunuzun?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Telefon satın alırsam konu oluşturacağım o zaman önerilerinizi bekliyorum hocam
Huawei mate 10 lite 64gbModeli nedir acaba telefonunuzun?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Telefon satın alırsam konu oluşturacağım o zaman önerilerinizi bekliyorum hocam
apple servisi değiştirmiyormu ?iPhone 5S kullanıyorum, pili eskidi ve sanırım artık orijinal pili bulunmuyor. Rastgele bir pil ile değiştirsem mi yoksa yeni bir telefon mu satın alsam? 5S'in yeni bir pille ömrü tahminen ne kadar olabilir?
Hocam iPhone olsa pil hakkında konuşmak isterdim ancak sizin telefonunuz farklı bir marka, markalar arası pil performansının değişeceğini düşünüyorum, yanlış düşünebilirim..Huawei mate 10 lite 64gb
Değiştiriyor hocam yani değiştiriyordur muhtemelen. Genpa adlı bir servis 650₺ gibi bir ücret talep ediyor (apple servisinin ücretine bakmadım) o parayı ödemem sizce normal olur mu 2013 yılında üretilmiş bir telefon için?apple servisi değiştirmiyormu ?
şöyle söyleyim sana telefon seni idare ediyorsa değer yoksa daha fazla para çıkmış olacak cebinden yeni telefona.Hocam iPhone olsa pil hakkında konuşmak isterdim ancak sizin telefonunuz farklı bir marka, markalar arası pil performansının değişeceğini düşünüyorum, yanlış düşünebilirim..
Değiştiriyor hocam yani değiştiriyordur muhtemelen. Genpa adlı bir servis 650₺ gibi bir ücret talep ediyor (apple servisinin ücretine bakmadım) o parayı ödemem sizce normal olur mu 2013 yılında üretilmiş bir telefon için?