bro kullandığım şeyler arada bir safari, çok nadir youtube, whatsapp ve instagram ama iphone 5s de eskidi telefon pilini değiştirsem bile pek fark olmayacaktır en kötü bu telefonumun pili en kötü olana kadar kullanırım daha sonra telefon satın alırım ama pil değiştirmek pek mantıklı gelmiyor şu anda diğer kullanıcıların da yorumlarına göre, emin de değilimşöyle söyleyim sana telefon seni idare ediyorsa değer yoksa daha fazla para çıkmış olacak cebinden yeni telefona.
Realme C25 cihazını kullanma şansım oldu ama şu anda mağazalarda satılmıyor sanırım. Satılsaydı C25 satın almayı düşünüyordum, C25S'in ücreti de bütçemi aşıyor maalesef yoksa kaliteli telefondur.5S'in kullanılabilir bir tarafı olduğunu düşünmüyorum, kaç senelik cihaz. Yeni bir Android cihaz almanız en iyisi olur.
Ben daha birkaç hafta önce ASUS ZenFone 3'ten realme c25s'e geçtim, çağ atladım desem yeridir.
Kamera bildiğin bulanık çekiyormuş la![]()
Bütçeniz ne ki?Realme C25 cihazını kullanma şansım oldu ama şu anda mağazalarda satılmıyor sanırım. Satılsaydı C25 satın almayı düşünüyordum, C25S'in ücreti de bütçemi aşıyor maalesef yoksa kaliteli telefondur.
Bütçe 3000-3250₺ (3250₺ de gerçekten fiyatını hak edip kaliteli bir telefon olacaksa kabulüm)Bütçeniz ne ki?
c25s 2700TL'ydi en son.
Ben alırken internette 2800TL'ye vardı. Ama tabi onlarda taksitle vb. almak istediğiniz zaman vade farkı oluyor.Bütçe 3000-3250₺ (3250₺ de gerçekten fiyatını hak edip kaliteli bir telefon olacaksa kabulüm)
2700₺ mi gerçekten? Bilemiyorum şu anda Mediamarkt mağazasında 3499₺ olarak görünüyor yanlış değildir herhalde
Hocam banka kart falan o işlerle uğraşmayacağım direkt mağazaya gidip satın alabileceğim bir telefon gerekli bana.. Keşke şu an 3100₺ olsa da satın alabilsem. C25 de yeterli olurdu telefonda hiçbir şey yapmıyorum hafızasının 64GB - 128GB olması pek etkilemezBen alırken internette 2800TL'ye vardı. Ama tabi onlarda taksitle vb. almak istediğiniz zaman vade farkı oluyor.
Vatan mağazalarından Fibabanka alışveriş kredisiyle 12 ay taksitli şekilde vade farksız alabiliyorsunuz. Ben normalde Redmi Note 9 Pro alacaktım ancak o farklarla baktım fiyat 3.500TL'den 4300'lere çıkıyor, vazgeçtim. Mağazadan 3100TL'ye bu cihazı aldım.
Not: bu Fibabanka şeyiyle alırsanız 400TL hayat sigortası oluyor, onu ilk taksiti ödemeden Fibabanka müşteri hizmetleri ile görüşüp iptal ettirebiliyorsunuz.
Vatan mağazasına gidip bir bakın isterseniz. 3100-3200TL civarındaydı en son.Keşke şu an 3100₺ olsa da satın alabilsem.
Vatan mağazası internet sayfasında 3499₺ olarak görünüyor, sepette 3149₺Vatan mağazasına gidip bir bakın isterseniz. 3100-3200TL civarındaydı en son.