telefon tam şarj olduğunda akımı kendisi keser gece takılsa da bir şey olmazdediğim gibi gece takmak zararlı gece mecbur kalmadıkça takmadım 5 ayda hala 100
telefon tam şarj olduğunda akımı kendisi keser gece takılsa da bir şey olmazdediğim gibi gece takmak zararlı gece mecbur kalmadıkça takmadım 5 ayda hala 100
Hocam adama sorun imei kaydı yapmış mı? Yaptıysa sorun yok. Yapmadıysa 6k imei kayıt ücreti çıkar. Ve kayıt yaptırmak için son 1 sene içinde herhangi bir ülkeye giriş çıkış yapmanız gerek.Niye almiyim hocam?
Kayitsiz kullanacağımHocam adama sorun imei kaydı yapmış mı? Yaptıysa sorun yok. Yapmadıysa 6k imei kayıt ücreti çıkar. Ve kayıt yaptırmak için son 1 sene içinde herhangi bir ülkeye giriş çıkış yapmanız gerek.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca hurafelere inanmayın telefonu gece şarjda bırakmak telefona zarar vermez. Akıllı pil kesme özelliği var cihazlarda. Telefonun şarjı doldutkan sonra hiç şarja takmamışsın gibi oluyor.
imei kaydı yaptırmış olsa bile kullanamaz, kayıt yaptırdığin kişi adı ile hat sahibi aynı olmak zorunda 3 yıl boyunca, iphone 12 çıkalı 3 yıl olmadı muhtemelen imei yokturHocam adama sorun imei kaydı yapmış mı? Yaptıysa sorun yok. Yapmadıysa 6k imei kayıt ücreti çıkar. Ve kayıt yaptırmak için son 1 sene içinde herhangi bir ülkeye giriş çıkış yapmanız gerek.
Ayrıca hurafelere inanmayın telefonu gece şarjda bırakmak telefona zarar vermez. Akıllı pil kesme özelliği var cihazlarda. Telefonun şarjı doldutkan sonra hiç şarja takmamışsın gibi oluyor.
O nasıl olacak? Birisini arayamazsınız. Sadece wifiye bağlı olduğunuz bir yerde konuşma yapabilirsiniz. Şahsi olarak gereksiz, telefonun tabletten başka bir farkı olmuyor..Kayitsiz kullanacağım
Nasıl 3 yıl olmadı?imei kaydı yaptırmış olsa bile kullanamaz, kayıt yaptırdığin kişi adı ile hat sahibi aynı olmak zorunda 3 yıl boyunca, iphone 12 çıkalı 3 yıl olmadı muhtemelen imei yoktur
@TinerciAlper adama şey soruyorum fiziki sim ne zaman takıldî diye hani kac gün hakkîm kaldı falan adam 1 seneden beri kullaniyorum diyor hicbir kapanma yapmadi diyor ben bunu nasil anlayabilirim hocam kaç gün kaldigini falan biliyor musunuz?Kayitsiz kullanacağım
Eylül 2021'de çıktı iphone 12O nasıl olacak? Birisini arayamazsınız. Sadece wifiye bağlı olduğunuz bir yerde konuşma yapabilirsiniz. Şahsi olarak gereksiz, telefonun tabletten başka bir farkı olmuyor..
Nasıl 3 yıl olmadı?
13 Ekim 2020Eylül 2021'de çıktı iphone 12
4+4 ay fiziki+e sim takarak kullanacağım kalan 4 ay'da 6S'den bağlanıcam , arıcamO nasıl olacak? Birisini arayamazsınız. Sadece wifiye bağlı olduğunuz bir yerde konuşma yapabilirsiniz. Şahsi olarak gereksiz, telefonun tabletten başka bir farkı olmuyor..
Nasıl 3 yıl olmadı?
Sürekli 100e kadar dolduruyorsan çok döngü yapar batarya. Genelde 80 85 civarına kadar doldurman daha iyiCok temiz kullanan birisiyim zaten 10'un altina dusmeden telefonumu sarja takiyorum 100 olmadan da cikarmiyorum
He yok sürekli 100 değilSürekli 100e kadar dolduruyorsan çok döngü yapar batarya. Genelde 80 85 civarına kadar doldurman daha iyi