Pin kırıldı bilgisi olanlar help

ama sanırsam kargo parası biraz tuzlu oluyor

Hocam özelde 2 yere sordum değişim yapılması gerekiyor dediler 2000-2500 fiyat istediler bende dedim ki garanti ye yollayayım 5 alsınlar onlar yapsınlar yeterki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet 2 yere sordum özelde 2000-2500tl dediler ama garanti önemli benim için orası 5 istese orası yapsın benim için daha iyi ama işte yaparlar mı bilmiyorum
Anakart fiyatı neyse o civarda isterler diye düşünüyorum. Bunun nedeni de yapmamak için. Acer laptop LCD kablosu kopdu. 13000 lira laptopda 15000 lira istediler. Garanti kağıdının üzerinde kase numara olur. Ordan garantiye ulaşabilirsiniz

genelde garantiden bu fiyatları almışlar bi kaç forumda var garantinin bu civarlarda fiyat vermesi ihtimaller çerçevesinde
5 -6 ya kadar yaparlarsa yaptıracağım çünkü kartı ben 8.5 a aldım

Evet site bu fakat bir bilgi yok telefon numarasını aradım biz bakmıyoruz dediler mail atın dediler

Anakart fiyatı neyse o civarda isterler diye düşünüyorum. Bunun nedeni de yapmamak için. Acer laptop LCD kablosu kopdu. 13000 lira laptopda 15000 lira istediler. Garanti kağıdının üzerinde kase numara olur. Ordan garantiye ulaşabilirsiniz
Bende konyalıyım üzmeyin beni hocam 🤣 peki şunu soracağım bu yuva değişince eskisi gibi olur mu yani sorunsuz

6 ya yaptıracaksan 8.5k lık bi anakartı tamirli olacağına yeni olanını tavsiye etmelisin benim fikrim bu

5 -6 ya kadar yaparlarsa yaptıracağım çünkü kartı ben 8.5 a aldım

Evet site bu fakat bir bilgi yok telefon numarasını aradım biz bakmıyoruz dediler mail atın dediler

Bende konyalıyım üzmeyin beni hocam 🤣 peki şunu soracağım bu yuva değişince eskisi gibi olur mu yani sorunsuz
Vallahi hocam. Pin kolay kolay kırılmaz. Siz dikkatli taktiysaniz ürün kronik sorunlu olabilir. Soğutucu uyumsuz olabilir vs. Tam olarak neden kırıldığını bilseniz. Ona göre yorum yapabilirim

Ya da 6 ya yaptıracaksan, o fiyata muadil hemen hemen aynı anakartı da alabilirsin.

Bugün garantiden anakart geldi ücretsiz onarım sağladılar çözüldü şuanda sıkıntı yok sistemde canavar

Geri