MyTeknoworld
80+
- Reaksiyon skoru
- 46
ama sanırsam kargo parası biraz tuzlu oluyor
Anakart fiyatı neyse o civarda isterler diye düşünüyorum. Bunun nedeni de yapmamak için. Acer laptop LCD kablosu kopdu. 13000 lira laptopda 15000 lira istediler. Garanti kağıdının üzerinde kase numara olur. Ordan garantiye ulaşabilirsinizHocam özelde 2 yere sordum değişim yapılması gerekiyor dediler 2000-2500 fiyat istediler bende dedim ki garanti ye yollayayım 5 alsınlar onlar yapsınlar yeterki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet 2 yere sordum özelde 2000-2500tl dediler ama garanti önemli benim için orası 5 istese orası yapsın benim için daha iyi ama işte yaparlar mı bilmiyorum
5 -6 ya kadar yaparlarsa yaptıracağım çünkü kartı ben 8.5 a aldımgenelde garantiden bu fiyatları almışlar bi kaç forumda var garantinin bu civarlarda fiyat vermesi ihtimaller çerçevesinde
Evet site bu fakat bir bilgi yok telefon numarasını aradım biz bakmıyoruz dediler mail atın dedilerBoğaziçi Bilgisayar - Şirketlerimiz
www.bogazici.com.tr
Bende konyalıyım üzmeyin beni hocamAnakart fiyatı neyse o civarda isterler diye düşünüyorum. Bunun nedeni de yapmamak için. Acer laptop LCD kablosu kopdu. 13000 lira laptopda 15000 lira istediler. Garanti kağıdının üzerinde kase numara olur. Ordan garantiye ulaşabilirsiniz
Vallahi hocam. Pin kolay kolay kırılmaz. Siz dikkatli taktiysaniz ürün kronik sorunlu olabilir. Soğutucu uyumsuz olabilir vs. Tam olarak neden kırıldığını bilseniz. Ona göre yorum yapabilirim5 -6 ya kadar yaparlarsa yaptıracağım çünkü kartı ben 8.5 a aldım
Evet site bu fakat bir bilgi yok telefon numarasını aradım biz bakmıyoruz dediler mail atın dediler
Bende konyalıyım üzmeyin beni hocampeki şunu soracağım bu yuva değişince eskisi gibi olur mu yani sorunsuz