Neler Yeni

Yardım Ping yükselmesi sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Yunus Emre Uzun
Hımm. Öncelikle teşekkür ederimm arka planda çalışan herhangi bir uygulama bulunmuyor bilgisayarım bomboş chrome valorant harici hiç bir sey yok Windowsumda güncel son şey ise zaten bir tek ben bağlanıyorum😇
arkadaşın verdiği tavsiyeler en dipten gelenlerdi daha fazla bir şey bulunmayabilir :D

jwickk05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
MURAT ABAY
Riot sunucuları istanbulda ve elazığ-istanbul arası ping değeri olarak normal bir değer alıyorsunuz. Her ISS nin mevcut bağlantıya gitme yolları yani bağlantının geçtiği yollar değişiklik göstereceğinden ping farkının olması normal. Ben herhangi bir sorun göremiyorum.

cansux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Cansu
Instagram
cansuofcx
Discord
cansuxw
Riot sunucuları istanbulda ve elazığ-istanbul arası ping değeri olarak normal bir değer alıyorsunuz. Her ISS nin mevcut bağlantıya gitme yolları yani bağlantının geçtiği yollar değişiklik göstereceğinden ping farkının olması normal. Ben herhangi bir sorun göremiyorum.
Batmanda yaşayan arkadaşım 22 alıyor ve batman İstanbula 250 km daha uzak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de yeni modem alsam değişen bir şey olurmu? Benim şansıma daha da artabilirde o yüzden sormak istiyorum.

jwickk05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
MURAT ABAY
Batmanda yaşayan arkadaşım 22 alıyor ve batman İstanbula 250 km daha uzak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de yeni modem alsam değişen bir şey olurmu? Benim şansıma daha da artabilirde o yüzden sormak istiyorum.
Dediğim gibi kullandığınız ISS nin bağlantıyı sağladığı bağlantı yolu uzunluğu gibi etkenler bunu etkiler. Örnek verecek olursam örneğin ikinizin bağlantısı ankara üzerinde geçsin. Batmandaki arkadaşınızın bağlantısı direk ankaraya gitsin sizin ki önce samsun sonra ankaraya gitsin. burada sizin yolunuz uzamış oluyor ve pinginiz artıyor. ISS kalitesi burada önemli oluyor. Daha fazla bağlantı noktası seçeneği daha kısa yoldan bağlantı sağlar. bu da mümkün olan en düşük pingi sağlar.

cansux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Cansu
Instagram
cansuofcx
Discord
cansuxw
Dediğim gibi kullandığınız ISS nin bağlantıyı sağladığı bağlantı yolu uzunluğu gibi etkenler bunu etkiler. Örnek verecek olursam örneğin ikinizin bağlantısı ankara üzerinde geçsin. Batmandaki arkadaşınızın bağlantısı direk ankaraya gitsin sizin ki önce samsun sonra ankaraya gitsin. burada sizin yolunuz uzamış oluyor ve pinginiz artıyor. ISS kalitesi burada önemli oluyor. Daha fazla bağlantı noktası seçeneği daha kısa yoldan bağlantı sağlar. bu da mümkün olan en düşük pingi sağlar.
Peki ya benim yapabileceğim her hangi bir şey varmı bu konuda

jwickk05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
MURAT ABAY
Altyapı ve mevcut bağlantıyla ilgili teknik bir problem yoksa yapacağını hiçbirşey yok. Daha iyi bir ISS daha iyi bir ping değeri sunabilir ancak mesafeniz belli olduğu için 20ms altına inebileceğinizi sanmıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,971
Üyeler
166,861
Son üye
trolvanee
Top Bottom