Neler Yeni

Ping yüzünden laptop aloyorum?

Kerem Işık

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar ethernet veya kablosuz bağlantı yöntemleri var fakat ethernet bağlayamıyorum çünkü odalar farklı ve odalar arssında 9-9.5m var o yüzden mecbur kablosuz ama kablosuzda ping yapıyor napıcam? Resmen ortada kaldım kablosuz bağlasam normalde 23mbps alıyodum kablosuzda 5 alanda var 10 alanda var 0.50 alanda var napıcam sırf bu yüzden laptop almayı düşünüyorum yani yapcak başka bir şey yok modemi başka odalarada takamıyorum sadece bi oda da hat var napıcam ben resmen ortada kaldım? Laptopumla aynı mesafelerde 23mbps alıyodum(kendi wifi kartıyla) yani benle aynı sorunu yaşayan yok mu? Eğer cevap gelmezse masaüstü alıp 5mbps alcağıma laptop alıp 23mbps alırım bu kadar arada kaldım lütfen yardım edin :(...

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,587
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Bence sırf onun için laptop almak saçma.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Wifi çoğaltıcılar var her odaya wifi getirebiliyorsun onlardan alabilirsin.

Kerem Işık

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence sırf onun için laptop almak saçma.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Wifi çoğaltıcılar var her odaya wifi getirebiliyorsun onlardan alabilirsin.
Hocam link atarsanız mutlu olurum :)

Kerem Işık

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,587
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Hocam bende bilmediğimden soruyorum powerline adaptör ve wifi adaptörü aldıktan sonra iş bitiyor mu yani eskisi gibi 24mbps pakette 22-23 alabilirmiyim ?
Dediğim gibi ne kadar hız alırsın bilmiyorum. Tam bilgim yok cihaz hakkında biraz araştırma yapmalısın. Fakat sırf internet çekmiyo diye laptop almak saçma.

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Hocam bende bilmediğimden soruyorum powerline adaptör ve wifi adaptörü aldıktan sonra iş bitiyor mu yani eskisi gibi 24mbps pakette 22-23 alabilirmiyim ?
Ben 12 MBPs internette öyle yaptım, nadiren kesiliyor onun dışında 12'i alıyorum

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Hakan Can Yıldırım
Kablosuz router(Keenetic City) alın fiyatı, işlemcisi, antenleri herşeyi daha iyi ve genişletici olarak kullanılabiliyor. Ana modemin internetini kablosuz modeme aktarıp, kablosuz modemden bilgisayarına kablo çekebilirsin.

Heroia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Yusuf Eroğlu
Kablosuz router(Keenetic City) alın fiyatı, işlemcisi, antenleri herşeyi daha iyi ve genişletici olarak kullanılabiliyor. Ana modemin internetini kablosuz modeme aktarıp, kablosuz modemden bilgisayarına kablo çekebilirsin.
link felan varmı merak ettim.

Kerem Işık

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam link var mı?

Kerem Işık

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Top Bottom