MsGrkm06 80+ Bronze Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 1,968 En İyi Cevap 1 27 Kasım 2022 #1 zulada oynuyorum pingim 100leri geçiyor yadımcı olurmusunuz speed test dede pingim baya fazla bu ping nasıl düşer.
zulada oynuyorum pingim 100leri geçiyor yadımcı olurmusunuz speed test dede pingim baya fazla bu ping nasıl düşer.
Fatih Sultan Terim 80+ Silver Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 2,128 Dahası Reaksiyon skoru 7,543 Konum Adı geçenlerle rakip bile değiliz. İsim Oozdmrsm 27 Kasım 2022 #2 Musa Görkem Sakallı yazmış: zulada oynuyorum pingim 100leri geçiyor yadımcı olurmusunuz speed test dede pingim baya fazla bu ping nasıl düşer.Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Daha hızlı bir internet paketiyle düşebilir Mesaj otomatik birleştirildi: 27 Kasım 2022 Mübarek benim mobil veri senin internetten daha hızlı
Musa Görkem Sakallı yazmış: zulada oynuyorum pingim 100leri geçiyor yadımcı olurmusunuz speed test dede pingim baya fazla bu ping nasıl düşer.Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Daha hızlı bir internet paketiyle düşebilir Mesaj otomatik birleştirildi: 27 Kasım 2022 Mübarek benim mobil veri senin internetten daha hızlı