Neler Yeni

Pingim sizce normal mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mustafa Usta
Instagram
mustafa_usta61
Merhaba. Millenicom 16 mbps paketini kullanıyorum. Altyapım 68 mbps destekliyor. Ailem yeni modem masrafı çıksın istemedikleri için yüksek paketlere geçemiyorum. Vodafone nun önceki abonelikten verdiği adsl modemi kullanıyorum. Kablosuz bağlanıyorum modemle aramda bir duvar var. Pingim sürekli 30 seviyelerinde dolaşıyor. Trabzon da oturuyorum. Sunuculara uzaklığın pinge etkisi illaki oluyordur. Arkada çalışan steam hariç uygulama yok. Valorant oynarken 40 civarlarında ping oluyor. Ara sıra ani sıçramalar yaşıyorum. Sizce bu değerler normal mi?

dh.jpg

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Merhaba. Millenicom 16 mbps paketini kullanıyorum. Altyapım 68 mbps destekliyor. Ailem yeni modem masrafı çıksın istemedikleri için yüksek paketlere geçemiyorum. Vodafone nun önceki abonelikten verdiği adsl modemi kullanıyorum. Kablosuz bağlanıyorum modemle aramda bir duvar var. Pingim sürekli 30 seviyelerinde dolaşıyor. Trabzon da oturuyorum. Sunuculara uzaklığın pinge etkisi illaki oluyordur. Arkada çalışan steam hariç uygulama yok. Valorant oynarken 40 civarlarında ping oluyor. Ara sıra ani sıçramalar yaşıyorum. Sizce bu değerler normal mi?

Alıntıyı görüntüle
Bence normal.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
wifi ile baglandığın için sıcramalar ve 40 ping normal. Ethernet tak kafan rahat etsin. Ayrıca 13 değeriini aldığın için fazla cihaz baglandığında pingin artabilir. normal.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,098
Üyeler
164,961
Son üye
jannaprf
Top Bottom