PIN'iniz kullanılamıyor.

Dardayım

80+
Reaksiyon skoru
13
20201211_092645.jpg
"Bir sorun oluştuğundan PIN'iniz kullanılamıyor. PIN'inizi tekrar ayarlamak için tıklayın." Arkadaşlar lütfen yardım edin heryeri araştırdım bulamadım pini ayarlaya tıklıyorumhiçbirşey olmuyor.

Alıntıyı görüntüle"Bir sorun oluştuğundan PIN'iniz kullanılamıyor. PIN'inizi tekrar ayarlamak için tıklayın." Arkadaşlar lütfen yardım edin heryeri araştırdım bulamadım pini ayarlaya tıklıyorumhiçbirşey olmuyor.
bu adımları takip et ama güvenli başlatma. Orda karşına sistemi geri yükle var bugün ayın 11 i. 11 ine en yakın tarihi seç ve yükle düzelir.

Ssd deki bilgiler gidermi windows ssd ye kurulu ?
Post automatically merged:

bu adımları takip et ama güvenli başlatma. Orda karşına sistemi geri yükle var bugün ayın 11 i. 11 ine en yakın tarihi seç ve yükle düzelir.
Bu arada f8 basınca hiçbirşey olmuyor shift e basılı tutarak yeniden baslattkm mavi menüye geldim

Son düzenleme:
Ssd deki bilgiler gidermi windows ssd ye kurulu ?

Bu arada f8 basınca hiçbirşey olmuyor shift e basılı tutarak yeniden baslattkm mavi menüye geldim
tamam oradan sistemi geri yükleme seçeneğine gel ve geri yükle.

en yakın tarih ne varsa onu seç misal tam bir ay önce 11.11 de gözüküyor. 11.11 ile 11.12 arası tüm bilgiler gider kalanı silnime.z

en yakın tarih ne varsa onu seç misal tam bir ay önce 11.11 de gözüküyor. 11.11 ile 11.12 arası tüm bilgiler gider kalanı silnime.z

Eposta şifresi istiyor giriyorum şifreyi parola yanlis diyor kabul etmiyor şifre doğru

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,981
Üyeler
191,017
Son üye
Sonoc756
Geri