Neler Yeni

Öneri Piranha gamepad alınır mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Salih YILDIRIM
Bütçe
160
Pc uyumlu mudur ?
Pc ye nasıl bağlarım ?
Bu fiyata alınır mı ?
Kablosuz bağlayabilir miyim ?

vonaleee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
542
İsim
Gozalak
Piranha markasından elektronik ürün almam şahsen...ne aldıysam elimde kaldı...tamam uygun olabilir ama bence kendini ispatlamış markalara yönelmelisin

Eclipse

80+ Bronze
O paraya alınmaz. Bu tip gamepadler eskiden 15 20 liraya alınır öylesine kullanırlırdı. Şimdi o kadar para verip x input olmayan bir gamepad almanın manası yok. Üzerine çıkamam dersen al. Xoutput, x360ce ya da Steamde varolan kontrolcü ayar şeysiyle belki sorunsuz oynarsın oyunlarını.

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Piranha markasından elektronik ürün almam şahsen...ne aldıysam elimde kaldı...tamam uygun olabilir ama bence kendini ispatlamış markalara yönelmelisin
Beni hiç yarı yolda bırakmadı. Kaç yıllık piranha mouse hala yaşıyor geçen aldığım pahalı mouse kendi kendine öldü. :/

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu gamepadin kablolu versiyonunu sadece merak ettiğim için bakmak için almıştım. Tabi o zaman 25 lira mı neydi. Herhangi bir sorunu yok ama oyuncak gibi geliyor hissi. Sonra sattım zaten. Ki bence daha fazlası da verilmez. İkinci el f310 veya biraz daha ekleyip f710 almak daha mantıklı. Şu an f710 kullanıyorum 200 civarına ikinci el bulursun muhtemelen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Salih YILDIRIM
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu gamepadin kablolu versiyonunu sadece merak ettiğim için bakmak için almıştım. Tabi o zaman 25 lira mı neydi. Herhangi bir sorunu yok ama oyuncak gibi geliyor hissi. Sonra sattım zaten. Ki bence daha fazlası da verilmez. İkinci el f310 veya biraz daha ekleyip f710 almak daha mantıklı. Şu an f710 kullanıyorum 200 civarına ikinci el bulursun muhtemelen.
Hangi yazılım ile kurmuştun gamepadi acaba ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,034
Üyeler
166,471
Son üye
maizyen
Top Bottom