G3 ü geç. 24spu 2428j den daha iyi bir model ama.vx2428j de üzmez seni.
Evet 24spu ve g2412 arasında bir model zaten.Evet 5K paraya güzel alternatif 7K parayı hak etmiyor ama.
G3 ü geç. 24spu 2428j den daha iyi bir model ama.vx2428j de üzmez seni.
Evet 24spu ve g2412 arasında bir model zaten.Evet 5K paraya güzel alternatif 7K parayı hak etmiyor ama.
İkisi arasındaki fiyat farkı sıkıntı değil.G3 ü geç. 24spu 2428j den daha iyi bir model ama.vx2428j de üzmez seni.
Evet 24spu ve g2412 arasında bir model zaten.
İtopyada pahalı zaten başka yerden al. Akqkçe ye bak.İkisi arasındaki fiyat farkı sıkıntı değil.
24spu için sadece ölü piksel durumunda itopyanın nasıl yaklaşacağını bilmiyorum mağduriyet yaşamak istemem.
İtopyadan g2spu yu geçen hafta aldım beğendim açıkçası. Ben aldığımda 5.2k dı 5700 olmuş bile vay beİkisi arasındaki fiyat farkı sıkıntı değil.
24spu için sadece ölü piksel durumunda itopyanın nasıl yaklaşacağını bilmiyorum mağduriyet yaşamak istemem.
Dellin tek dezavantajı ayağı Berbat bi şekle sahip (kendimde aynı ayak tasarımını kullanıyorum dellde) monitörü yakına çekince klavyeye yer kalmıyor ayağı yüzünden yanına en kısa sürede![]()
Dell G2422HS 23.8 inç 165Hz 1ms Gaming Monitör
Görüntü bozulmasını yok eden ve 1ms tepkime süresine sahip bir şekilde oynunuzu oynayın.www.gaming.gen.tr
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dell daha eski ve kaliteli bir marka şahsen ben alıcam ve ölü pixsel şansı düşük gigabyte daha çok
Açıkçası o monitör için o fiyat şuan içinde değer.İtopyadan g2spu yu geçen hafta aldım beğendim açıkçası. Ben aldığımda 5.2k dı 5700 olmuş bile vay be
ViewSonic bu arada clearMR sertifikalı galiba.
Ölü piksel vs. sıkıntısı yaşadınız mı?İtopyadan g2spu yu geçen hafta aldım beğendim açıkçası. Ben aldığımda 5.2k dı 5700 olmuş bile vay be
Hayır sorunsuz geldiÖlü piksel vs. sıkıntısı yaşadınız mı?
İtopya ölü piksel konuları ile meşhur şanslısınız ama kargo ve satıcı çok fark ediyor ya bu konularda sadece site değil.Hayır sorunsuz geldi