Neler Yeni

Pixart 3325 vs Pixart 3327

Ekinn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ekin Subaşı
Dostlar merhaba. Katar Pro yani Pixart 3327 sensöre sahip mouse alacaktım fakat hem fiyatı zam yedi hem de elime küçük gelecekti Katar Pro. 150TL gibi bir fiyata 3325 sensörlü bir mouse beğendim. FPS oyunları oynayan biriyim 400 DPİ kullanıyorum. 3325 bana yeterli gelir mi takılma yapar mı? 3327`yi aratır mı? Değerli cevaplarınız için teşekkürler.

Ekinn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ekin Subaşı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
https://www.hepsiburada.com/corsair...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.62.3 hala 119 TL ye alabilirsin yeni üyelik ile. Bulduğun diğer fare nedir?
Katar Pro elime küçük gelecek galiba hocam. Pençe olarak kullanmıyorum mouseyi. Gamepower firmasına önyargılı olmama rağmen RGB sevdam dolayısıyla Gamepower Translucent düşünüyorum. Markaya önyargılıyım sensörüne güvendim sadece. Switchleri`de fena değil gibi. Ama tabii ki hatam varsa aydınlatırsanız çok mutlu olurum.

Squex

80+ Silver
Açıkçası o fareyi hiç bilmiyorum ama bir fare için tek kriter sensor değildir bana kalsa almam ben hiç duymadım fareyi markayı da haterlık gibi olmasa da sevmem bir kere kullandım markaya ait bir ürün ve pişman olmuştum aldığıma bir daha almazdım.
Katar pro bende kullanmıştım elime küçük gelmişti bana da iade etmiştim elin biraz bile büyük olsa küçük gelebiliyor fare.
Bu bütçede aklıma başka gelmiyor şuan.
Elimde kullandığım redragon m808 var pixart 3327 sensor var farede tutuş hissiyatı güzel olsa da farenin kablosu bana göre kötü çünkü eşofman ipliği gibi bir kablosu var ve kablo mousepad üzerinde katlanabiliyor arada eğer bu sıkıntı değilse tercih edebilirsiniz. İndirim ile1 40 gibi fiyatlara düşüyor arada

Ekinn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ekin Subaşı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Açıkçası o fareyi hiç bilmiyorum ama bir fare için tek kriter sensor değildir bana kalsa almam ben hiç duymadım fareyi markayı da haterlık gibi olmasa da sevmem bir kere kullandım markaya ait bir ürün ve pişman olmuştum aldığıma bir daha almazdım.
Katar pro bende kullanmıştım elime küçük gelmişti bana da iade etmiştim elin biraz bile büyük olsa küçük gelebiliyor fare.
Bu bütçede aklıma başka gelmiyor şuan.
Elimde kullandığım redragon m808 var pixart 3327 sensor var farede tutuş hissiyatı güzel olsa da farenin kablosu bana göre kötü çünkü eşofman ipliği gibi bir kablosu var ve kablo mousepad üzerinde katlanabiliyor arada eğer bu sıkıntı değilse tercih edebilirsiniz. İndirim ile1 40 gibi fiyatlara düşüyor arada
Gamepower olanı alsam 15 gün deneyimlesem olur mu sizce hocam? İçimde kalacak biliyorum çünkü. İncelemelerde ve kullanıcı yorumlarında sıkıntı çeken görmedim. 3325 sensör hakkında bilginiz varmı? FPS oyunlarında üzer mi takılma yaratır mı?

Squex

80+ Silver
Gamepower olanı alsam 15 gün deneyimlesem olur mu sizce hocam? İçimde kalacak biliyorum çünkü. İncelemelerde ve kullanıcı yorumlarında sıkıntı çeken görmedim. 3325 sensör hakkında bilginiz varmı? FPS oyunlarında üzer mi takılma yaratır mı?
Sıkıntı olacağını düşünmem sensorun ama kullanıp da sorunsuz iade edebilir misiniz bilemiyorum arada bazı satıcı veya siteler hijyen ürünü falan diyerek iade almıyorlar gaming gen örnek vermem gerekirse. Amazon bu konuda sorunsuz iade alıyor örneğin alabilirseniz amazondan almayı deneyin.

timury

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
timur yalçın
Dostlar merhaba. Katar Pro yani Pixart 3327 sensöre sahip mouse alacaktım fakat hem fiyatı zam yedi hem de elime küçük gelecekti Katar Pro. 150TL gibi bir fiyata 3325 sensörlü bir mouse beğendim. FPS oyunları oynayan biriyim 400 DPİ kullanıyorum. 3325 bana yeterli gelir mi takılma yapar mı? 3327`yi aratır mı? Değerli cevaplarınız için teşekkürler.
şu anda mx518 itopyada 150 TL'ye inmiş ona bakabilirsiniz

Top Bottom