Katar Pro derdim sensörü fiyatına göre çok iyi ve incelemesini de yaptı abdullah abiKatar Pro mu Lightsync mi?
Kral koyarım da katar pro varken onu koymadımCorsair Harpoon RGB Pro'nun olmaması üzdü.
Olabilir ekleyeyim hemenKatar Pro Wireless silinsin F/P olarak kötü bir mouse G305 ekle.
Kral ondan emin olamadım ki ya hic bir kaynak bulamadım onun hakkındaPreo MG16 eklesen güzel olur bence Teknosa markası kötü olmaz gibi.
MM710 koydum hafif mouse spoilerınaMonster Pusat V5 Asus ROG Strix Impact II Cooler Master MM710 da eklensin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Baya kazık ama orası sıkıntı
600TL üstü sanıyordum onu 530TLye inmiş ekleyebilirimSensei Ten olmaması garip geldi.
Kral ROG Impact II koyabilirim aslında ama viper mini yerine de koymama gerek yok bence g102 olsa değiştireyim de 230tl civarında bi mouse asusMonster Pusat V5 Asus ROG Strix Impact II Cooler Master MM710 da eklensin.
Pusat'da 3360 sensör var 3389'dan sonra Pixart'ın en iyi sensörü diye biliyorum. Aynısı Logitech G900'de bile var. Sadece ismi 3366.MM710 koydum hafif mouse spoilerına
600TL üstü sanıyordum onu 530TLye inmiş ekleyebilirim
Kral ROG Impact II koyabilirim aslında ama viper mini yerine de koymama gerek yok bence g102 olsa değiştireyim de 230tl civarında bi mouse asus
Pusat hakkında bilgi bulamadım yazabilir misin
Aynı sayılır sadece yazılımları farklı.Katar Pro mu Lightsync mi?
Rehbere ekleyeyim istersenG203 ben kullanıyorum ve gayet memnunum isteyenler rehberime bakabilir ;
İnceleme - G203 Oyuncu Faresi İnceleme
Selam Dostlar, Çarşamba günü aldığım G203 oyuncu faresini inceliyorum. İyi forumlar dilerim. - Çeşitli canlı renklerde sunulan G203 oyun faresi ile oyun sürenizi en iyi şekilde değerlendirin. LIGHTSYNC teknolojisi, oyun sınıfı bir sensör ve klasik 6 tuşlu tasarımla oyununuzda ve masanızda ışık...forum.donanimarsivi.com
Olur, ekleyebilirsin.Rehbere ekleyeyim istersen
EkledimOlur, ekleyebilirsin.