Neler Yeni

PİYASA DA MONİTÖR PARÇA MALZEME YOK

cak44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Enes Kaya
Arkadaşlar kaç gündür monitör alacam diyorum gece bakıyorum sabah alacağım pat sabah stok bitmiş mağazayı arıyom yok kalmadı diyor :D

Asus TUF VG249Q alacaktım stok bitmiş

VIEWSONIC XG2405 alayım dedim o zaman dün pazar diye almadım pazartesi sabahtan siparişi veririm sabah stok bitmiş her yerde kalan yerlerde var ise pahalı ve 1-2 tane onlarda teşhirdir büyük ihtimal

Şöyle 144hz ips panel 1700 1800 civarı monitöre hasret kaldık mağazada bulsam gidip alacam vatan itopya hiçbir yerde kalmamış korona tşk...

Efesevgili

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Efe sevfili
Arkadaşlar kaç gündür monitör alacam diyorum gece bakıyorum sabah alacağım pat sabah stok bitmiş mağazayı arıyom yok kalmadı diyor :D

Asus TUF VG249Q alacaktım stok bitmiş

VIEWSONIC XG2405 alayım dedim o zaman dün pazar diye almadım pazartesi sabahtan siparişi veririm sabah stok bitmiş her yerde kalan yerlerde var ise pahalı ve 1-2 tane onlarda teşhirdir büyük ihtimal

Şöyle 144hz ips panel 1700 1800 civarı monitöre hasret kaldık mağazada bulsam gidip alacam vatan itopya hiçbir yerde kalmamış korona tşk...
Bende vatandan pc toplarken çook zorlanmıştım bi parça istiyorum stok yok başka bi tane istiyorum stok yok be zaman gelcek diyorum onada net cevap alamadım en sonunda bi tane güzel topladım
Sonra birde iş monitöre düştü en son 1 tane rampage rm165 kalmış onu almıştım :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,463
Üyeler
164,501
Son üye
kaan3141
Top Bottom