evden bulduğum 5 dolar var 84 tl oldu bekleteceğim. hiahahArkadaşlar tek rakibimiz Venezuela olacak bu gidişatla. Herkesin bir hayali var, kimi evlenmek ve mutlu bir yuva kurmak ister; kimi araba almak, kimi de arsa, daire, konut alıp veya kurmak, bizler ise büyük şeylerde gözü olmayan genç insanlar olarak bi gaming sistem kurmak istiyoruz sadece. Ama haram ettiler bize.
Kendi planlarımızı yapıyorduk ama kaderin de planları olduğunuz maalesef unutmuşuz
Vallahi yeter artık
Alıntıyı görüntüle
Gerçekten Ankara üni derece sahibiysen ve donanım tasarım yada RF çalışırım dersen özelden mesaj atar mısın lütfen?Geçen sene Eylül ayında Opel Astra 2017 yi 155.000₺ fiyattan satın aldım. Şuan 360.000₺ - 370.000₺ civarı arasında bir fiyata sahip. Bu durumda enflasyonun %75 seviyelerinde açıklanmasına anlam veremiyorum, yahu arkadaş aldığım aracın fiyatı 2 kat arttı %100 den fazla hem de.
Evlilik için satmayı düşündüm, hesap kitap düğün, ev eşyası, damatlık, gelinlik vs vs derken en az 650.000₺ ücret çıkarmam gerekiyor.
Bu duruma düşürenlere de düşmemize sebep olan koyun sürülerine hakkım zerre helal değildir, ahım olsun onlara.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Elektrik Elektronik Mühendisiyim ve aldığım maaş yalan söylüyorsam iki gözüm önüme aksın, 4950₺. Diyeceklerim bu kadar.
Ankara üniversitesi derece mezunu bir öğrenciydim.
Hocam Allah kurtarsın benim babam nalbur zam alacak Allah'ın izniyle sonraki ay öyle bile olmadan şuan 4600.Emeğin karşılığı bu olmamalıGeçen sene Eylül ayında Opel Astra 2017 yi 155.000₺ fiyattan satın aldım. Şuan 360.000₺ - 370.000₺ civarı arasında bir fiyata sahip. Bu durumda enflasyonun %75 seviyelerinde açıklanmasına anlam veremiyorum, yahu arkadaş aldığım aracın fiyatı 2 kat arttı %100 den fazla hem de.
Evlilik için satmayı düşündüm, hesap kitap düğün, ev eşyası, damatlık, gelinlik vs vs derken en az 650.000₺ ücret çıkarmam gerekiyor.
Bu duruma düşürenlere de düşmemize sebep olan koyun sürülerine hakkım zerre helal değildir, ahım olsun onlara.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Elektrik Elektronik Mühendisiyim ve aldığım maaş yalan söylüyorsam iki gözüm önüme aksın, 4950₺. Diyeceklerim bu kadar.
Ankara üniversitesi derece mezunu bir öğrenciydim.
Geçen yapılan açıklamadan sonra aksi olması düşünülemezdi. Enflasyon değil hayat pahalılığı arkadaşlar!Arkadaşlar tek rakibimiz Venezuela olacak bu gidişatla. Herkesin bir hayali var, kimi evlenmek ve mutlu bir yuva kurmak ister; kimi araba almak, kimi de arsa, daire, konut alıp veya kurmak, bizler ise büyük şeylerde gözü olmayan genç insanlar olarak bi gaming sistem kurmak istiyoruz sadece. Ama haram ettiler bize.
Kendi planlarımızı yapıyorduk ama kaderin de planları olduğunuz maalesef unutmuşuz
Vallahi yeter artık
Alıntıyı görüntüle
öyle bi söyledinki 100 yaşındasın sanki17 ye doğru ilerliyor dolar Allah'ın izniyle.Yarın gider açıklama yaparlar herkes yastıkaltı altınlarını bozdursun Türkiye'ye katkı sağlasın diye,milyonlarca koyunda gitsin satsın doları düşürsün biraz,yoksa gg oluruz,oldukta zaten.Ama İnşallah Allah'ım uzun ömür verirse 1 yıl sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gittiğini görürüm.
O kadar değilim tabiiki ama öyle hissettiriyorlar maaleseföyle bi söyledinki 100 yaşındasın sanki