Neler Yeni

🔥 Piyasa kan ağlıyor ! - Dolar 17.20 ₺ , Euro 18.46 ₺ , Altın 1024 ₺ !

bextrium

80+
Bundan 9 ay önce evlendim. Elimi çabuk tutmayıp bir kaç ay bekleseydim muhtemelen 2-3 sene evlenemeyecektim. Burası Türkiye arkadaşlar. Maalesef bu coğrafya kaderimiz.

DaffyGraphic

80+ Silver
Arkadaşlar tek rakibimiz Venezuela olacak bu gidişatla. Herkesin bir hayali var, kimi evlenmek ve mutlu bir yuva kurmak ister; kimi araba almak, kimi de arsa, daire, konut alıp veya kurmak, bizler ise büyük şeylerde gözü olmayan genç insanlar olarak bi gaming sistem kurmak istiyoruz sadece. Ama haram ettiler bize.
Kendi planlarımızı yapıyorduk ama kaderin de planları olduğunuz maalesef unutmuşuz 😖
Vallahi yeter artık

Alıntıyı görüntüle
evden bulduğum 5 dolar var 84 tl oldu bekleteceğim. hiahah

Şaka maka da, sizde ekonomi çöktükçe, azerbaycanda da çöküyor, bir ürün ambalajının üzerinde azerbaycan yazısı göremessin, hepsi türk yazılı, türk yapımı, vanilya, kabartma tozuna kadar, çok kötü cidden bu durum.

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
529
İsim
Erdem çay
Maalesef ekonominin kötü yönetildiğini (kötü laf bile değil çok daha ağır laflar var aslında) kabul etmeyip dış güçlere bağladığımız sürece 17-18-19-20 diye gider çünkü soruna değil bahaneye odaklanarak insanlar kandırılıyor.

VuVuzela

80+
Geçen sene Eylül ayında Opel Astra 2017 yi 155.000₺ fiyattan satın aldım. Şuan 360.000₺ - 370.000₺ civarı arasında bir fiyata sahip. Bu durumda enflasyonun %75 seviyelerinde açıklanmasına anlam veremiyorum, yahu arkadaş aldığım aracın fiyatı 2 kat arttı %100 den fazla hem de.

Evlilik için satmayı düşündüm, hesap kitap düğün, ev eşyası, damatlık, gelinlik vs vs derken en az 650.000₺ ücret çıkarmam gerekiyor.

Bu duruma düşürenlere de düşmemize sebep olan koyun sürülerine hakkım zerre helal değildir, ahım olsun onlara.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Elektrik Elektronik Mühendisiyim ve aldığım maaş yalan söylüyorsam iki gözüm önüme aksın, 4950₺. Diyeceklerim bu kadar.

Ankara üniversitesi derece mezunu bir öğrenciydim.
Gerçekten Ankara üni derece sahibiysen ve donanım tasarım yada RF çalışırım dersen özelden mesaj atar mısın lütfen?

Strelok

80+ Silver
Geçen sene Eylül ayında Opel Astra 2017 yi 155.000₺ fiyattan satın aldım. Şuan 360.000₺ - 370.000₺ civarı arasında bir fiyata sahip. Bu durumda enflasyonun %75 seviyelerinde açıklanmasına anlam veremiyorum, yahu arkadaş aldığım aracın fiyatı 2 kat arttı %100 den fazla hem de.

Evlilik için satmayı düşündüm, hesap kitap düğün, ev eşyası, damatlık, gelinlik vs vs derken en az 650.000₺ ücret çıkarmam gerekiyor.

Bu duruma düşürenlere de düşmemize sebep olan koyun sürülerine hakkım zerre helal değildir, ahım olsun onlara.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Elektrik Elektronik Mühendisiyim ve aldığım maaş yalan söylüyorsam iki gözüm önüme aksın, 4950₺. Diyeceklerim bu kadar.

Ankara üniversitesi derece mezunu bir öğrenciydim.
Hocam Allah kurtarsın benim babam nalbur zam alacak Allah'ın izniyle sonraki ay öyle bile olmadan şuan 4600.Emeğin karşılığı bu olmamalı

Bergee

80+ Silver
8 senelik bir ilişkim var azda olsa birikimim var baba parası asla yok hep kendim yapmaya çalıştım her şeyi şimdi kara kara düşünüyoruz nasıl evleneceğiz diye.......

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Arkadaşlar tek rakibimiz Venezuela olacak bu gidişatla. Herkesin bir hayali var, kimi evlenmek ve mutlu bir yuva kurmak ister; kimi araba almak, kimi de arsa, daire, konut alıp veya kurmak, bizler ise büyük şeylerde gözü olmayan genç insanlar olarak bi gaming sistem kurmak istiyoruz sadece. Ama haram ettiler bize.
Kendi planlarımızı yapıyorduk ama kaderin de planları olduğunuz maalesef unutmuşuz 😖
Vallahi yeter artık

Alıntıyı görüntüle
Geçen yapılan açıklamadan sonra aksi olması düşünülemezdi. Enflasyon değil hayat pahalılığı arkadaşlar!

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,580
İsim
Kgn
17 ye doğru ilerliyor dolar Allah'ın izniyle.Yarın gider açıklama yaparlar herkes yastıkaltı altınlarını bozdursun Türkiye'ye katkı sağlasın diye,milyonlarca koyunda gitsin satsın doları düşürsün biraz,yoksa gg oluruz,oldukta zaten.Ama İnşallah Allah'ım uzun ömür verirse 1 yıl sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gittiğini görürüm.

ÖmerS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Ömer SARLUGİL
17 ye doğru ilerliyor dolar Allah'ın izniyle.Yarın gider açıklama yaparlar herkes yastıkaltı altınlarını bozdursun Türkiye'ye katkı sağlasın diye,milyonlarca koyunda gitsin satsın doları düşürsün biraz,yoksa gg oluruz,oldukta zaten.Ama İnşallah Allah'ım uzun ömür verirse 1 yıl sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gittiğini görürüm.
öyle bi söyledinki 100 yaşındasın sanki :ROFLMAO::LOL::kekw::pikacu::pikacu:

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Merak etmeyin. Her yükselişin bir de düşüşü olur. O zaman birileri kâr ile satar ve başkaları zarar ile alır. Zarar edenlerden olmamaya bakın. Aslında değer el değiştiriyor. Türkiye'de Amerika'dan daha fazla Dolar olduğundan eminim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,265
Üyeler
161,260
Son üye
birbal
Top Bottom