Neler Yeni

🔥 Piyasa kan ağlıyor ! - Dolar 17.20 ₺ , Euro 18.46 ₺ , Altın 1024 ₺ !

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Onur
%75 mi enflasyon %400 e çıktı bunu mazot fiyatlarındanda anlayabilirsiniz geçen sene 6 7 idi şimdi 26 27 oldu yani 4 katı nerdeyse yani %400
Enflasyon oranın düşük gösterilmesinin en büyük sebebi yakın zamanda emekli ve memurlar zam alacak ne kadar düşük o kadar az zam demek
gerçi çıkarderler bunada şükür

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,579
İsim
Kgn
Merak etmeyin. Her yükselişin bir de düşüşü olur. O zaman birileri kâr ile satar ve başkaları zarar ile alır. Zarar edenlerden olmamaya bakın. Aslında değer el değiştiriyor. Türkiye'de Amerika'dan daha fazla Dolar olduğundan eminim.
ABD'lerinde normal para birimi Dolar.Sizce Türkiye'de fazla olması saçma değil mi?

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Furkan Emre Asım
Geçen sene Eylül ayında Opel Astra 2017 yi 155.000₺ fiyattan satın aldım. Şuan 360.000₺ - 370.000₺ civarı arasında bir fiyata sahip. Bu durumda enflasyonun %75 seviyelerinde açıklanmasına anlam veremiyorum, yahu arkadaş aldığım aracın fiyatı 2 kat arttı %100 den fazla hem de.

Evlilik için satmayı düşündüm, hesap kitap düğün, ev eşyası, damatlık, gelinlik vs vs derken en az 650.000₺ ücret çıkarmam gerekiyor.

Bu duruma düşürenlere de düşmemize sebep olan koyun sürülerine hakkım zerre helal değildir, ahım olsun onlara.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Elektrik Elektronik Mühendisiyim ve aldığım maaş yalan söylüyorsam iki gözüm önüme aksın, 4950₺. Diyeceklerim bu kadar.

Ankara üniversitesi derece mezunu bir öğrenciydim.
Hocam kaç yıllık deneyiminiz var da bu maaşa çalışıyorsunuz?

ÖmerS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Ömer SARLUGİL
@Voqe biz en iyisi abdullah beyle konuşalım anasayfada sana özel bi kutucuk yapsın ordan sürekli kur'u paylaş :pikacu::pikacu:

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,748
İsim
SANANE
(Konu saat 08.10 da açıldı ve bir kaç saat içerisinde dolar 21 kuruş, altın 13 ₺ ve Euro ise 12 kuruş arttı. REZİLLİK)

Arkadaşlar tek rakibimiz Venezuela olacak bu gidişatla. Herkesin bir hayali var, kimi evlenmek ve mutlu bir yuva kurmak ister; kimi araba almak, kimi de arsa, daire, konut alıp veya kurmak, bizler ise büyük şeylerde gözü olmayan genç insanlar olarak bi gaming sistem kurmak istiyoruz sadece. Ama haram ettiler bize.
Kendi planlarımızı yapıyorduk ama kaderin de planları olduğunuz maalesef unutmuşuz 😖
Vallahi yeter artık

Alıntıyı görüntüle
30'u göreceğiz gelin görün

ÖmerS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Ömer SARLUGİL

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Aralık gibi umarım 23-26 lirayı görmez.

kuremissle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Enes
Geçen sene Eylül ayında Opel Astra 2017 yi 155.000₺ fiyattan satın aldım. Şuan 360.000₺ - 370.000₺ civarı arasında bir fiyata sahip. Bu durumda enflasyonun %75 seviyelerinde açıklanmasına anlam veremiyorum, yahu arkadaş aldığım aracın fiyatı 2 kat arttı %100 den fazla hem de.

Evlilik için satmayı düşündüm, hesap kitap düğün, ev eşyası, damatlık, gelinlik vs vs derken en az 650.000₺ ücret çıkarmam gerekiyor.

Bu duruma düşürenlere de düşmemize sebep olan koyun sürülerine hakkım zerre helal değildir, ahım olsun onlara.

Elektrik Elektronik Mühendisiyim ve aldığım maaş yalan söylüyorsam iki gözüm önüme aksın, 4950₺. Diyeceklerim bu kadar.

ne enflasyonu kardeşim fiyatı yükselten fırsatçılar (!)

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,719
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak

ankara e.e bölümü ingilizce ve aselsan baya bi alım yapıyor hocam oradan dereceyle mezun olup nasıl 5k alıyorsunuz ?

Top Bottom