Neler Yeni

🔥 Piyasa kan ağlıyor ! - Dolar 17.20 ₺ , Euro 18.46 ₺ , Altın 1024 ₺ !

Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Utku Dalkıran
Onlardan bahsetmiyorum zaten hocam o adam mecbur zam yapacak ki tekrar aldığı fiyatın üstünden alacağı için onu kurtarması gerekiyor. Fırsatçılardan kasıt burada yağ stokları o stokları bu stokları var iken depolayan stokçulardan bahsediyorum. Tayyip konuştuktan 2 dakika sonra ev fiyatlarına zam getiren iğrenç insanlardan bahsediyorum. Örneğini yaşadık tanıdık birisi ev alıyordu sözde adam satmaktan vazgeçmiş daha sonra sarı sitede aynı ev tekrar denk düşüyor 200.000 fark ile :D Sonra adamı arıyorlar farklı numaradan gidip görüşmek için gidiyorlar görüşüyorlar 100.000 düşürüp fiyatı öyle alıyorlar ama yine 100.000 fazla verdiler yazık yani. 100.000₺ için kim bilir kaç ay sene çalışıyor insanlar yazık gerçekten.
Çok doğru sen de haklısın ama bundan 2-3 yıl önce bu fırsatçılar bu ülkede yaşamıyor muydu yaşıyordu bu ekonomik durum yeni uygulamalar bunları ortaya çıkardı örnek veriyorum Reis-i Cumhur ev almak isteyenlere kredi vericez dedi hangi parayla nasıl verecek anlamadım çok saçma aklım almıyor ülkeler paraları değer kazansın diye piyasadaki paralarını miktarını azaltmaya çalışır mesela Rusyanın bundan sonra petrolü benim paramla alacaksınız demesinden sonra Rublenin 130 dan 50 ye düşmesi gibi ama biz daha çok piyasaya TL akıtıyoruz daha çok değer kaybettiriyoruz her neyse kredi duyurusunu yaptıktan sonra da ev sahipleri madem böyle bu kadar rahat para bulabilecek insanlar bende 2 katına satıyorum dedi devletin yaptığı saçma hareketlerin sonucu böyleleri ortaya çıkıyor

Bergee

80+ Silver
Çok doğru sen de haklısın ama bundan 2-3 yıl önce bu fırsatçılar bu ülkede yaşamıyor muydu yaşıyordu bu ekonomik durum yeni uygulamalar bunları ortaya çıkardı örnek veriyorum Reis-i Cumhur ev almak isteyenlere kredi vericez dedi hangi parayla nasıl verecek anlamadım çok saçma aklım almıyor ülkeler paraları değer kazansın diye piyasadaki paralarını miktarını azaltmaya çalışır mesela Rusyanın bundan sonra petrolü benim paramla alacaksınız demesinden sonra Rublenin 130 dan 50 ye düşmesi gibi ama biz daha çok piyasaya TL akıtıyoruz daha çok değer kaybettiriyoruz her neyse kredi duyurusunu yaptıktan sonra da ev sahipleri madem böyle bu kadar rahat para bulabilecek insanlar bende 2 katına satıyorum dedi devletin yaptığı saçma hareketlerin sonucu böyleleri ortaya çıkıyor
Devlet zaten en büyük hatalı ve hala da konuşuyor konuştukça her şeye zam geliyor susmuyor Allahın cezası bi susmuyor. Faizi düşürecem diyor yav olan fakire oluyor kendisi yaşıyor .. :mad:

ali_ç

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ali ÇİMEN
Böyle ciddi meseleler hiç hesapsız tartışmasız bir kişinin ağzından çıkıyor da ondan. Meclis ve bakanlıklar 2017'den beri tamamen sembolik.

Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Utku Dalkıran
Devlet zaten en büyük hatalı ve hala da konuşuyor konuştukça her şeye zam geliyor susmuyor Allahın cezası bi susmuyor. Faizi düşürecem diyor yav olan fakire oluyor kendisi yaşıyor .. :mad:
En üzücü yanı da bu fakirlerin hâlâ ölümüne bu kişiyi desteklemesi bu ülke için olan son umutlarım da tükeniyor klasik islamcı bir orta doğu ülkesi olma yolunca hızlı adımlarla ilerliyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Böyle ciddi meseleler hiç hesapsız tartışmasız bir kişinin ağzından çıkıyor da ondan. Meclis ve bakanlıklar 2017'den beri tamamen sembolik.
Maalesef öyle yine bunun sebebi EVET diyen halk

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,023
İsim
Hasan
dolar 17.15 euro 18.32 ......

Can...

80+ Platinum
Durumlar kötü ama alışın artık. Elden bir şey de gelmiyor. Öyle mal mal izliyoruz. Sizde bu kötü gidişatın bilincinde olup uzun vadeli ekonomik hedefler kurmayın. Maalesef hayal olarak kalıyor.
Elimizden geliyor tabi malum gün gelince gerekeni yapicaz

erco1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Ercüment batuk
Geçen sene Eylül ayında Opel Astra 2017 yi 155.000₺ fiyattan satın aldım. Şuan 360.000₺ - 370.000₺ civarı arasında bir fiyata sahip. Bu durumda enflasyonun %75 seviyelerinde açıklanmasına anlam veremiyorum, yahu arkadaş aldığım aracın fiyatı 2 kat arttı %100 den fazla hem de.

Evlilik için satmayı düşündüm, hesap kitap düğün, ev eşyası, damatlık, gelinlik vs vs derken en az 650.000₺ ücret çıkarmam gerekiyor.

Bu duruma düşürenlere de düşmemize sebep olan koyun sürülerine hakkım zerre helal değildir, ahım olsun onlara.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Elektrik Elektronik Mühendisiyim ve aldığım maaş yalan söylüyorsam iki gözüm önüme aksın, 4950₺. Diyeceklerim bu kadar.

Ankara üniversitesi derece mezunu bir öğrenciydim.
satış elamanı tezgahtar olarak 7 bin alıyorum çok üzülüyorum baba bu kadar okuyup harcanan yıllara bu Ülkenin yeniden fetih edilmesi lazım

LEGØLAŚ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Bünyamin Alper
Şaşırdıkmı? Bence hayır.

Top Bottom