Neler Yeni

🔥 Piyasa kan ağlıyor ! - Dolar 17.20 ₺ , Euro 18.46 ₺ , Altın 1024 ₺ !

xmert96x

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Mert Çevik
Karne indirimleri son dolar kuru artışından etkilenir mi?
Etiklenmemesi gerekir. Sattıkları ürünleri muhtemelen dolar düşükken almışlardır ama bizim milletimiz fırsatçı olduğu için her şey olabilir diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

Kadir_1987

80+ Silver

Polat Alemdar.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Ne alacaksanız biran önce alın
Abi çok haklısınız bir de şu tipler azalsa mutlu olacağım. Adam sistem alacak bir sistem göstermiş 10 k ya alınır mı? diye birisi ya kardeşim geçen 8-9k ya indirimdeydi yine indirime girer diyor ''KARDEŞ BEN BUNU DEDİKTEN SONRA İNDİRİME GİREN SİSTEM GÖRMEDİM'' alacak adam almıyor ondan sonra fiyat artıyor parası elinde kalıyor, ondan dolayı arkadaşlar bu parçaların ne olduğuna dair 1 saatinizi ayırsanız ne ile ne uyumlu diye çoğu şeyi öğrenirsiniz. demek istediğim taksitle alacak arkadaşlar eğer alacağınız hazır pc nin fiyatı toplama fiyatı ile arasındaki fark 500-1000 gibi bir rakamsa almaktan korkmayın çünkü almazsanız 1 haftaya o uçurum daha da artacak ve alamıyacaksınız.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
1 dolar = 17.15tl

Albayrak : "Dolarla mi maaş alıyorsun hayır dolarla mi ürün alıyorsun hayır dolarla mi kira ödüyorsun hayır o zaman mesele yok"

xmert96x

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Mert Çevik
Screenshot_13.png

Son düzenleme:
Top Bottom