Neler Yeni

Piyasada Alınabilecek En İyi Mouse

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Art Of Light
Instagram
_bilgehan_bilici_
Selamlar herkese. Bildiğiniz tepkime süresi en kısa ( en hızlı ) mouse nedir? Bu konuda Razer Deathadder Elite çok sevilen bir model. Oyundan oyuna değişebilen bir şey farkındayım. Fakat her türden oyunu oynuyorum. Lazer teknolojisinin optiğe göre daha hızlı olduğu söyleniyor. Optiğin renkli mousepad'lerde sorun yarattığına dair söylentiler de var. Sizin tavsiye edeceğiniz en iyi mouse modeli nedir? Şimdiden sağolun. Bilgilendirme ve model tavsiyelerinizi bekliyorum.

ibobaran6333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
ibrahim baran
Lazer mouse olarak istiyosan en iyi değil ama g403 var yanlış hatırlamıyosam lazer mouse du bu arada oyle bişey ben hiç yaşamadım mouse um optik ve mouse padim rankli gökküşagı gibi ama sorun olmadı daha

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
bütçen varsa kesinlikle zowie alırdım herşeyi ile mükemmel mouse

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Art Of Light
Instagram
_bilgehan_bilici_
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Lazer mouse olarak istiyosan en iyi değil ama g403 var yanlış hatırlamıyosam lazer mouse du bu arada oyle bişey ben hiç yaşamadım mouse um optik ve mouse padim rankli gökküşagı gibi ama sorun olmadı daha
Lazer veya optik olması önemli değil şuanlık. Sadece söylenti. Sadece biri diğerine göre daha hızlı çalışıyorsa onu tercih edeceğim. Teşekkür ederim yorumun için. İnceleyeceğim modeli. (y):)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok az rastladığım bir model. Daha önce merak etmemiştim ama şimdi kesinlikle inceleyeceğim. Sağolun yorum için. :)(y)

ibobaran6333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
ibrahim baran
hangi modelini önerirsin 400tl lik bi bütçeye bende almayı düşünüyorumda

Lazer veya optik olması önemli değil şuanlık. Sadece söylenti. Sadece biri diğerine göre daha hızlı çalışıyorsa onu tercih edeceğim. Teşekkür ederim yorumun için. İnceleyeceğim modeli. (y):)

Çok az rastladığım bir model. Daha önce merak etmemiştim ama şimdi kesinlikle inceleyeceğim. Sağolun yorum için. :)(y)
ama bence optik tercih et lazer biraz daha fazla hızlı oldugu için aimde kaymalar gibi şikayetler duydum

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege

ama bence optik tercih et lazer biraz daha fazla hızlı oldugu için aimde kaymalar gibi şikayetler duydum
Hangi modelini alırsan al sıkıntı yaşamazsın kendi bütçene uygun olanı almanı tavsiye ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Art Of Light
Instagram
_bilgehan_bilici_
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Sağol yararlı oldu bu bilgi. :)

BoosteRR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
İsmail ÖZTÜRK
EN İYİ MOUSE, kişinin eline en uygun olan ve sağlam çalışan mouse dur.

Top Bottom