Neler Yeni

Piyasadaki en ucuz 2850 vp

Poyrick

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Poyraz
Vodafone yanımda güvenilir. Satıcıyı kontrol edin.
bir şey sorucam hat babamın üstüne maalesef kendi üstüme alamadım da. Mesela ben vp alıcam iletişm bilgilerini değiştirdim, yine de bi mail vesaire gider mi babama?
Mesaj otomatik birleştirildi:

10-15 lira ucuz alacağız diye abuk subuk yerlerden almayın dikkatli olun arkadaşım sırf 30 lira ucuz diye bir yerden aldı söylemiyorda kodu yanlış çıktı 8500 vp bide
kanka haklısın ama satıcıdan satıcıya değişiyor mesela 1 tane yorumu olmayan veya bilmediğin yerden alırsan tab2 adam seni dolandırır. Ama ben aldığım için paylaşmak istedim sadece. Tabi daha ucuzları varmış itemsatış gibi.

Son düzenleme:

Citivox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Salih N.
bir şey sorucam hat babamın üstüne maalesef kendi üstüme alamadım da. Mesela ben vp alıcam iletişm bilgilerini değiştirdim, yine de bi mail vesaire gider mi babama?
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka haklısın ama satıcıdan satıcıya değişiyor mesela 1 tane yorumu olmayan veya bilmediğin yerden alırsan tab2 adam seni dolandırır. Ama ben aldığım için paylaşmak istedim sadece. Tabi daha ucuzları varmış itemsatış gibi.
Hocam teslimat adresindeki sms veya maile geliyor onları değiştirdiyseniz sıkıntı oluşmaz nolur nolmaz diye iletişim bilgilerini de değiştirebilirsiniz.

Top Bottom