Neler Yeni

Piyasanın en iyi membrane klavyesi nedir ?

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
500
İsim
Sezer Aktaşlı
Arkadaşlar lütfen bana 1000 TL'ye kadar mekanik klavyeler önermeyin . Aldım bi keresinde sanki mekanik klavye değil , bela aldım başıma. Tuşlar basmıyor resmen. İnsan gibi kullandım bir şey dökmedim hiçbir zararım yok WASD algılamamaya başladı. Bıktırdı desem yeridir. 1000TL'ye kadar kaliteli bir mekanik klavye de asla çıkmadı çıkmayacak çıkmaz.

Sizden tavsiyem zaten membraneler de mekanik hızlarına yakın oluyor ve bana yetiyor. En iyi membrane klavye nedir ? Bütçe önemsiz. Membraneler de 800 900ü geçmez eminim.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Arkadaşlar lütfen bana 1000 TL'ye kadar mekanik klavyeler önermeyin . Aldım bi keresinde sanki mekanik klavye değil , bela aldım başıma. Tuşlar basmıyor resmen. İnsan gibi kullandım bir şey dökmedim hiçbir zararım yok WASD algılamamaya başladı. Bıktırdı desem yeridir. 1000TL'ye kadar kaliteli bir mekanik klavye de asla çıkmadı çıkmayacak çıkmaz.

Sizden tavsiyem zaten membraneler de mekanik hızlarına yakın oluyor ve bana yetiyor. En iyi membrane klavye nedir ? Bütçe önemsiz. Membraneler de 800 900ü geçmez eminim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.

Hocam madem istemiyorsunuz ama dusuncenize katılmıyorum.
Elektronik aletler zaten şans işi bir de mekanik klavyeler normal klavyelerden daha çok şans işi
Bir model alırsınız 100 kişiye doğru duzgun çalışan klavye gelir 1 kişiye gelmez.
Ama o 1 kişiye gelmemesi mekanik klavyeleri kötüde yapmaz.
Ayrıca kaliteli mekanik klavye için 1000tl butcenin iyi oldugunu düşünüyorum.
Bu bütçe de membrane modellerini bilmediğim için önerileri diğer arkadaşlara bırakıyorum.

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
500
İsim
Sezer Aktaşlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam madem istemiyorsunuz ama dusuncenize katılmıyorum.
Elektronik aletler zaten şans işi bir de mekanik klavyeler normal klavyelerden daha çok şans işi
Bir model alırsınız 100 kişiye doğru duzgun çalışan klavye gelir 1 kişiye gelmez.
Ama o 1 kişiye gelmemesi mekanik klavyeleri kötüde yapmaz.
Ayrıca kaliteli mekanik klavye için 1000tl butcenin iyi oldugunu düşünüyorum.
Bu bütçe de membrane modellerini bilmediğim için önerileri diğer arkadaşlara bırakıyorum.

Marka vermek istemiyorum çünkü dava yiyebilirim ama arkadaşım mekanik aldı ben de aldım farklı markalar benimki 500 onunki 300 tl fiyatınaydı. Boşuna paramız çöpe gitti. Diğer markalara bakıyorum bu fiyatlara şikayet çok. 1000 TL üstüne mekanik klavyelere bakıyorum hissiyatına kadar kusursuzlar. O yüzden mekanikten soğudum . 1000 TL üstü vermek de basit değil. Membranelere bakıyorum en azından dayanıklı oluyor ve tuş hızı yine çok yeterli

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
Marka vermek istemiyorum çünkü dava yiyebilirim ama arkadaşım mekanik aldı ben de aldım farklı markalar benimki 500 onunki 300 TL fiyatınaydı. Boşuna paramız çöpe gitti. Diğer markalara bakıyorum bu fiyatlara şikayet çok. 1000 TL üstüne mekanik klavyelere bakıyorum hissiyatına kadar kusursuzlar. O yüzden mekanikten soğudum . 1000 TL üstü vermek de basit değil. Membranelere bakıyorum en azından dayanıklı oluyor ve tuş hızı yine çok yeterli
Haklısınız hocam kendinize göre nedenleriniz vardır tabii ki.
Ss modelleri güzel oluyor bakabilirsiniz.

eXe-Dracarys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Huseyin
razer ornata chroma gayet iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular