Hocam bu satıcı kazık fiyattan satıyor. Piyasada şuan bulunmuyor diye anormal bir fiyat yazmış kendi ürününe.
Jumbum satıcısıyla alakalı çok şikayet var hocam o yüzden ondan uzak duruyorum. TL serisinin de iç kısımları RGB değil. Sadece çerçeveleri RGB.sl serisi jumbum sitesinde stokta var hocam. alternatif olarak tl serisini önerebilirim.
Hocam bu fanların çerçevesi RGB. İç kısımlarında rgb yok sanırım. Kötü durmaz mı ? Bir de bunların siyahı var mı ?
Normalde Lian Li SL infinity alacaktım fakat aylardır stoklarda yok. Bu fanların kalitesinde başka hangi fanlar alınabilir ?
Aynalı yapı istiyorsan eğer , Düz Link Reverse Link. Aynasız istiyorsan yanlarını Düz Link Reverse LinkJumbum satıcısıyla alakalı çok şikayet var hocam o yüzden ondan uzak duruyorum. TL serisinin de iç kısımları RGB değil. Sadece çerçeveleri RGB.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bu fanların çerçevesi RGB. İç kısımlarında rgb yok sanırım. Kötü durmaz mı ? Bir de bunların siyahı var mı ?
Hocam çok teşekkür ederim. Bu arada şu kasada kullanacam. Öne 3 adet reverse , yanlara 3 adet reverse , üste 3 adet normal , arkaya 1 adet normal olmak üzere toplam 10 adet fan alacam. Sizce hangisi yakışır ? LCD olanlara gerek var mı , akvaryum kasa olmadığı için zaten fanlar çok görünmeyecek.
Hocam üst mesajımı okur musunuz. Aynı soruyu sizin için de sorayim.LIAN LI UNI FAN TL-LCD 3X120 ARGB SİYAH KASA FANI (G99.12TLLCD3B.00)
AZAZ0LLI0035 - LIAN LI UNI FAN TL-LCD 3X120 ARGB SİYAH KASA FANI (G99.12TLLCD3B.00)pckolik.com
Lcd olanlara gerek yok bence şuan fiyatlar çok yüksek lcdlerde. Gerçi bunlarda yüksekte yine eski seriye kıyasla fiyatları yeni olmalarına rağmen tatmin edici. TL Serisi bildiğim kadarıyla SLden daha iyi performans olarak. Zaten aynalı yapısıyla da ön plana çıkıyor. Ben olsam TL Serisini tercih ederdim. Şuan eski nesil SL İnf ve TL Lcd kullanıyorum bende.Hocam çok teşekkür ederim. Bu arada şu kasada kullanacam. Öne 3 adet reverse , yanlara 3 adet reverse , üste 3 adet normal , arkaya 1 adet normal olmak üzere toplam 10 adet fan alacam. Sizce hangisi yakışır ? LCD olanlara gerek var mı , akvaryum kasa olmadığı için zaten fanlar çok görünmeyecek.
Hocam üst mesajımı okur musunuz. Aynı soruyu sizin için de sorayim.
kasa içine bakacağın yerde konumlanmayacaksa gerek yok lcd almana.Hocam çok teşekkür ederim. Bu arada şu kasada kullanacam. Öne 3 adet reverse , yanlara 3 adet reverse , üste 3 adet normal , arkaya 1 adet normal olmak üzere toplam 10 adet fan alacam. Sizce hangisi yakışır ? LCD olanlara gerek var mı , akvaryum kasa olmadığı için zaten fanlar çok görünmeyecek.
Hocam üst mesajımı okur musunuz. Aynı soruyu sizin için de sorayim.