genc1919
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 301
- İsim
- Yusuf Bahadır
Yangın zamanı eldiven fiyatlarını, deprem zamanı konut kiralarını, bomba patlayınca taksi fiyatlarını yükselten aziz milletim yine sahibinden de bizi şaşırtmıyor. 1070ti sistemlere 18k yazan mı dersin 3060 bomboş kasalara 20-25 k yazan mı. 11k ya aldığı hazır sistemi 16k ya koyan mı. Serbest piyasa sonuçta demeyin. Üzüm üzüme baka baka kararıyor. İnsanımız artık ikinci elde zarar etme riskini geçti, yüksek kâr etmeyince satmam modunda. "İKİNCİ EL SIFIRINDAN UCUZ OLDUĞU İÇİN İKİNCİ ELDİR." Ekran kartı fiyatları düşüyor. Ama bunlar fahiş fiyatları sürdürme ve kâr etme derdinde. Madem serbest piyasa yorum yapmak ta serbest. Diyorum ki Toplanıp salça olalım hep beraber bu arkadaşlara mesajlardan
Hatta elimizdeki sistemleri ederinden* koyalım satmasakta. Sıfır fiyatların düşmesi ikinci el fiyatlarını düşürmüyorsa, ikinci el piyasasını düşürüp sıfır fiyatları düşürelim. Bu insanlar bunu hak ediyor. Piyasayı domine etmeyi deneyelim diyorum. Sadece ben olsam yapamam. Ama sayımız fazla olursa başarabiliriz diye düşünüyorum.
Son düzenleme: