Neler Yeni

Piyasaya tokat atalım. Fiyatları düşürelim.

genc1919

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Yusuf Bahadır
Yangın zamanı eldiven fiyatlarını, deprem zamanı konut kiralarını, bomba patlayınca taksi fiyatlarını yükselten aziz milletim yine sahibinden de bizi şaşırtmıyor. 1070ti sistemlere 18k yazan mı dersin 3060 bomboş kasalara 20-25 k yazan mı. 11k ya aldığı hazır sistemi 16k ya koyan mı. Serbest piyasa sonuçta demeyin. Üzüm üzüme baka baka kararıyor. İnsanımız artık ikinci elde zarar etme riskini geçti, yüksek kâr etmeyince satmam modunda. "İKİNCİ EL SIFIRINDAN UCUZ OLDUĞU İÇİN İKİNCİ ELDİR." Ekran kartı fiyatları düşüyor. Ama bunlar fahiş fiyatları sürdürme ve kâr etme derdinde. Madem serbest piyasa yorum yapmak ta serbest. Diyorum ki Toplanıp salça olalım hep beraber bu arkadaşlara mesajlardan :) Hatta elimizdeki sistemleri ederinden* koyalım satmasakta. Sıfır fiyatların düşmesi ikinci el fiyatlarını düşürmüyorsa, ikinci el piyasasını düşürüp sıfır fiyatları düşürelim. Bu insanlar bunu hak ediyor. Piyasayı domine etmeyi deneyelim diyorum. Sadece ben olsam yapamam. Ama sayımız fazla olursa başarabiliriz diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

Knispel

80+ Bronze
Yangın zamanı eldiven fiyatlarını, deprem zamanı konut kiralarını, bomba patlayınca taksi fiyatlarını yükselten aziz milletim yine sahibinden de keriz avında. 1070ti sistemlere 18k yazan mı dersin 3060 bomboş kasalara 20-25 k yazan mı. 11k ya aldığı hazır sistemi 16k ya koyan mı. Serbest piyasa sonuçta demeyin. Üzüm üzüme baka baka kararıyor. İnsanımız artık ikinci elde zarar etme riskini geçti, yüksek kâr etmeyince satmam modunda. Ekran kartı fiyatları düşüyor. Ama bunlar fahiş fiyatları sürdürme ve kâr etme derdinde. Madem serbest piyasa yorum yapmak ta serbest. Diyorum ki Toplanıp salça olalım hep beraber bu arkadaşlara mesajlardan :) Hatta elimizdeki sistemleri ucuza koyalım satmasakta. Sıfır fiyatların düşmesi ikinci el fiyatlarını düşürmüyorsa, ikinci el piyasasını düşürüp sıfır fiyatları düşürelim. Bu insanlar bunu hak ediyor. Piyasayı domine etmeyi deneyelim diyorum. Sizce başarabilir miyiz?
Şuana kadar dediklerini başarsaydık bence bu halde olmazdık :)

Besim Tibuk

80+ Gold
Yangın zamanı eldiven fiyatlarını, deprem zamanı konut kiralarını, bomba patlayınca taksi fiyatlarını yükselten aziz milletim yine sahibinden de bizi şaşırtmıyor. 1070ti sistemlere 18k yazan mı dersin 3060 bomboş kasalara 20-25 k yazan mı. 11k ya aldığı hazır sistemi 16k ya koyan mı. Serbest piyasa sonuçta demeyin. Üzüm üzüme baka baka kararıyor. İnsanımız artık ikinci elde zarar etme riskini geçti, yüksek kâr etmeyince satmam modunda. "İKİNCİ EL SIFIRINDAN UCUZ OLDUĞU İÇİN İKİNCİ ELDİR." Ekran kartı fiyatları düşüyor. Ama bunlar fahiş fiyatları sürdürme ve kâr etme derdinde. Madem serbest piyasa yorum yapmak ta serbest. Diyorum ki Toplanıp salça olalım hep beraber bu arkadaşlara mesajlardan :) Hatta elimizdeki sistemleri ucuza koyalım satmasakta. Sıfır fiyatların düşmesi ikinci el fiyatlarını düşürmüyorsa, ikinci el piyasasını düşürüp sıfır fiyatları düşürelim. Bu insanlar bunu hak ediyor. Piyasayı domine etmeyi deneyelim diyorum. Sizce başarabilir miyiz?
Yarın gel eko bakanı olarak işe başla.

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,661
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427

genc1919

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Yusuf Bahadır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Besim Tibuk

80+ Gold
Rekabet ortamı oluşturmaya çalışıyorsun ama bunun işe yaraması için 0'ların fiyatlarının da düşmesi gerek.
Adam 20K vermiş sen 5k'ya koydun diye o fiyata vermez normnal olarak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Malesef, okuyabiliyorum, düşünebiliyorum, bir mantığa ve kendi fikirlerime sahibim. Bu meslek için uygun değilim :)
Nebati bayıldı hocam sakin .d

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Kerem Uyar
Yangın zamanı eldiven fiyatlarını, deprem zamanı konut kiralarını, bomba patlayınca taksi fiyatlarını yükselten aziz milletim yine sahibinden de bizi şaşırtmıyor. 1070ti sistemlere 18k yazan mı dersin 3060 bomboş kasalara 20-25 k yazan mı. 11k ya aldığı hazır sistemi 16k ya koyan mı. Serbest piyasa sonuçta demeyin. Üzüm üzüme baka baka kararıyor. İnsanımız artık ikinci elde zarar etme riskini geçti, yüksek kâr etmeyince satmam modunda. "İKİNCİ EL SIFIRINDAN UCUZ OLDUĞU İÇİN İKİNCİ ELDİR." Ekran kartı fiyatları düşüyor. Ama bunlar fahiş fiyatları sürdürme ve kâr etme derdinde. Madem serbest piyasa yorum yapmak ta serbest. Diyorum ki Toplanıp salça olalım hep beraber bu arkadaşlara mesajlardan :) Hatta elimizdeki sistemleri ederinden* koyalım satmasakta. Sıfır fiyatların düşmesi ikinci el fiyatlarını düşürmüyorsa, ikinci el piyasasını düşürüp sıfır fiyatları düşürelim. Bu insanlar bunu hak ediyor. Piyasayı domine etmeyi deneyelim diyorum. Sadece ben olsam yapamam. Ama sayımız fazla olursa başarabiliriz diye düşünüyorum.
Hayal dünyasından uyanman dileğiyle :D Sence kaç kişi şuan 20 bin eden sistemini gerçekte 10-15 bin eder diyip o fiyata satar? Bunu yaparsan söyle ben alayım sistemini :D

genc1919

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Yusuf Bahadır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rekabet ortamı oluşturmaya çalışıyorsun ama bunun işe yaraması için 0'ların fiyatlarının da düşmesi gerek.
Adam 20K vermiş sen 5k'ya koydun diye o fiyata vermez normnal olarak.

Nebati bayıldı hocam sakin .d
Yanlış anladığınızı düşünürken kendimi yanlış ifade ettiğimi anladım. Ucuz değil de ederinden* diye düzelttim :)

Hayal dünyasından uyanman dileğiyle :D Sence kaç kişi şuan 20 bin eden sistemini gerçekte 10-15 bin eder diyip o fiyata satar? Bunu yaparsan söyle ben alayım sistemini :D
Malesef kaçırdın sistemi. Hayal dünyası dediğin bizim geçmişimiz hocam. Asıl şu an sıfırdan fazla fiyatlar yazanlar hayal dünyasında yaşıyor :)

Ekler

• Screenshot_2022-04-23-18-42-34-824_com.sahibinden.jpg
    Screenshot_2022-04-23-18-42-34-824_com.sahibinden.jpg
    510.1 KB · Hit: 112

Besim Tibuk

80+ Gold
Yanlış anladığınızı düşünürken kendimi yanlış ifade ettiğimi anladım. Ucuz değil de ederinden* diye düzelttim :)
O zaman belki küçük bi' ihtimal de olsa etki edebilir.
İşe yararsa gerçek olmayan ilanlar bile iş görür.
Ama bu DA'da olmaz.
Daha büyük bi' kitle lazım gelir.

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Kerem Uyar

Malesef kaçırdın sistemi. Hayal dünyası dediğin bizim geçmişimiz hocam. Asıl şu an sıfırdan fazla fiyatlar yazanlar hayal dünyasında yaşıyor :)
Hocam onlar tok satıcı. Satamazlar merak etme. Şöyle söyliyim 10 bine çıkan sistemi satabileceğin maksimum rakam 11.500 TL'dir. (Biraz bekletir adamı.) 10binlik sisteme 15 isteyenler ömrünün sonuna kadar bekler :D

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,384
İsim
Ahmet Sevinç
hocam kesin bu konuyu 2. el uçuk fiyatlara sinirlenip açtın ama haklısın sırf herkes görsün diye konunun üstte kalması için boş mesaj yazabilirim

genc1919

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Yusuf Bahadır
hocam kesin bu konuyu 2. el uçuk fiyatlara sinirlenip açtın ama haklısın sırf herkes görsün diye konunun üstte kalması için boş mesaj yazabilirim
Hocam nasıl sinirlenmeyim. Adam yazmış rx580li r5 1600lü sisteme parça parça toplasan 20 bine geliyor diye. Hangi parçayı topluyosun. Sen 20 bine mi topladin aç köpek :)

Top Bottom