BAK, FİYATA BAK. YANİ BU NEDİR ABİ?Eskiden bazı insanlar yapıyordu bunu hocam. Şimdi istisnasız herkes. Bu gun 12500-13000 fiyatında iki tane rtx 3060 sistem yayınlandı mesela. Gir sahibindene en ucuz rtx3060lı sistem şu anda bu satılık. Bunda da rtx 3060 var bir zaten gerisi domates kasası bir tane mi aldığı fiyatla aynı ya da daha ucuza veriyim diyen yok. İkinci el abi bu kullanılmış. Sen Marilyn Monroe değilsin ki kıçının değdiği para etsin
SATILIK GAMİNG PC R3 1200 EVGA 3060 - Toplama Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 996559591
SATILIK GAMİNG PC R3 1200 EVGA 3060 - Toplama Masaüstü Modeller ilanları alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Aslında yeter bence. @Abdullah Hacıgül ün bir video yapmasına bakar. Üretici şirketleri bile acımadan eleştirebiliyor. konu fahiş fiyat olunca lafını pek saklamıyor. Bu huyu çok hoş. Bence sahibinden com konusu ilgisini çeker diye düşünüyorum. Ya gözünden kaçtı ya da umudu kesti artıkO zaman belki küçük bi' ihtimal de olsa etki edebilir.
İşe yararsa gerçek olmayan ilanlar bile iş görür.
Ama bu DA'da olmaz.
Daha büyük bi' kitle lazım gelir.
45 olduAslında yeter bence. @Abdullah Hacıgül ün bir video yapmasına bakar. Üretici şirketleri bile acımadan eleştirebiliyor. konu fahiş fiyat olunca lafını pek saklamıyor. Bu huyu çok hoş. Bence sahibinden com konusu ilgisini çeker diye düşünüyorum. Ya gözünden kaçtı ya da umudu kesti artık
Mesaj otomatik birleştirildi:
Daha kötüsü gelmez dedikçe geliyor. Varmı 25k ya rtx3060 isteyen?
GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ekran Kartlı Hazır Sistem... - Toplama Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 1019528773
GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ekran Kartlı Hazır Sistem... - Toplama Masaüstü Modeller ilanları alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
hazır olarak 3070 ti alırım yavHocam nasıl sinirlenmeyim. Adam yazmış rx580li r5 1600lü sisteme parça parça toplasan 20 bine geliyor diye. Hangi parçayı topluyosun. Sen 20 bine mi topladin aç köpek
dolandırıcılık yapıyo bide o mantıkla benim pc de 30k eder bak ben sana 20 ye satacamHocam nasıl sinirlenmeyim. Adam yazmış rx580li r5 1600lü sisteme parça parça toplasan 20 bine geliyor diye. Hangi parçayı topluyosun. Sen 20 bine mi topladin aç köpek
sence hulk gerçek olabilirmiYangın zamanı eldiven fiyatlarını, deprem zamanı konut kiralarını, bomba patlayınca taksi fiyatlarını yükselten aziz milletim yine sahibinden de bizi şaşırtmıyor. 1070ti sistemlere 18k yazan mı dersin 3060 bomboş kasalara 20-25 k yazan mı. 11k ya aldığı hazır sistemi 16k ya koyan mı. Serbest piyasa sonuçta demeyin. Üzüm üzüme baka baka kararıyor. İnsanımız artık ikinci elde zarar etme riskini geçti, yüksek kâr etmeyince satmam modunda. "İKİNCİ EL SIFIRINDAN UCUZ OLDUĞU İÇİN İKİNCİ ELDİR." Ekran kartı fiyatları düşüyor. Ama bunlar fahiş fiyatları sürdürme ve kâr etme derdinde. Madem serbest piyasa yorum yapmak ta serbest. Diyorum ki Toplanıp salça olalım hep beraber bu arkadaşlara mesajlardan Hatta elimizdeki sistemleri ederinden* koyalım satmasakta. Sıfır fiyatların düşmesi ikinci el fiyatlarını düşürmüyorsa, ikinci el piyasasını düşürüp sıfır fiyatları düşürelim. Bu insanlar bunu hak ediyor. Piyasayı domine etmeyi deneyelim diyorum. Sadece ben olsam yapamam. Ama sayımız fazla olursa başarabiliriz diye düşünüyorum.
alıyorum.Hemen imzadaki sistemi 5 bin'e koyuyorum.