Plakama gelen cezayı sorgulama

Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar ben geçen günlerde motorla polisten kaçtım normal polis aracıydı ticari yani ama plakam açıktı motorda babamın üstüne acaba plakaya ceza gelmişmidir ve gelse hemen mesaj gelmezmiydi bide o cezayı çaktırmadan nası sorgulatabilirim

Arkadaşlar ben geçen günlerde motorla polisten kaçtım normal polis aracıydı ticari yani ama plakam açıktı motorda babamın üstüne acaba plakaya ceza gelmişmidir ve gelse hemen mesaj gelmezmiydi bide o cezayı çaktırmadan nası sorgulatabilirim
bildigim kadariyla babanin e devletinden sorgulayabiliyorsun baska yontemi varsada bilmiyorum

o plakaya ceza geldiyse eve gonderiyolar mektup halinde eninde sonunda baban cakar durumu diye biliyorum ama nereden sorgulanir bilmiom

e devletten sorgularsın, ceza mesaj olarak değilde posta yoluyla gelir

E devlete düşüyor hemen sonrasında mail giriliyse mail geliyor.

Hay *mk kesin yazmışmıdırlar polis bana anons falan geçmedi ışıkları yanmıyodu sadece takibe aldı bikaç korna bastı o kadar

Geri