Neler Yeni

Plati.ru steam hesapı almak

leonn06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Kamil Demir
Merhaba plati.ru diye bir siteden csgo skini ile bir steam hesapı satın aldım bu hesapi teslim ettiler fakat hesapım çalınır mı ?

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,627
İsim
oğuzhan ege
2 arkadaşımda çok ucuz fiyatlara aldılar ve hesaplar 2 hafta sonra herşeyi ile degistirmişler yazı yazıncada hesabınızın şifresini degiştigini söylerseniz size bir daha dönmüyolarmış.

leonn06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Kamil Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 arkadaşımda çok ucuz fiyatlara aldılar ve hesaplar 2 hafta sonra herşeyi ile degistirmişler yazı yazıncada hesabınızın şifresini degiştigini söylerseniz size bir daha dönmüyolarmış.
Herşeyini değistirdim email vardı içinde telefon numarasını kaldırdım çalınmaz inşallah yine de

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,627
İsim
oğuzhan ege

leonn06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Kamil Demir
olurda çalınırsa burda belirtiniz.
Yeni hesap açıcaktım takas 15 gün banı beklememek için aldıydım fakat artık yenisini açıcam kendim zaten 1.35 dolara felan aldıydım çalınırsa artık belirtirim.

CailyxS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Emir Aksoy
Merhaba plati.ru diye bir siteden csgo skini ile bir steam hesapı satın aldım bu hesapi teslim ettiler fakat hesapım çalınır mı ?
o hesaplar çalınmış steam hesapları sayibi steam mail atar ise hesabı one geri verirler

leonn06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Kamil Demir
o hesaplar çalınmış steam hesapları sayibi steam mail atar ise hesabı one geri verirler
Evet bir dosya veriyor onu indiriyom metin belgesi çıkyıır onun içinde steam kurtarma kodu ve steam kullanıcı adı felan çıkıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

maili değistirdim fakat ?
Hesap çalınsın sıkıntı yokda bana bişey olurmu yani hesapı çalmış diye dava felan açarlarmı

CailyxS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Emir Aksoy
Evet bir dosya veriyor onu indiriyom metin belgesi çıkyıır onun içinde steam kurtarma kodu ve steam kullanıcı adı felan çıkıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

maili değistirdim fakat ?

Hesap çalınsın sıkıntı yokda bana bişey olurmu yani hesapı çalmış diye dava felan açarlarmı
onu bilmem e posta deyiştirmen hibirşey ifade etmez hesaba kayıt olurken girilen isim doğum tarihi guard telefonu ve satın alınan faturalar hesabın sahibini belirler daha öncede steam hesabım kumar siteleri tarafından çalınmıştı bu şekilde 1 haftada geri almıştım

LahmatsuDcr

80+ Silver
Çalınmış hesapları satıyorlar. Steam'a ticket atarsa alır geriye. Aynısı bana olmuştu adam hesabımda PUBG oynuyordu. Ticket attım bazı sorular soruyorlar, %75'ine falan doğru cevap verirsen geri alabiliyorsun hesabını. Aynısı başına gelebilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mahmut Kaçan
Aldığınız hesaplar çalıntı, bir hafta içinde şifreleri değiştirilir, bunu bilerek satın alın.

Efe_Tkn

80+ Bronze
Eposta'sı ile aldıysanız çalınmaz.

Bir hesap satın alındığı zamanki süreç :
1-Almadan önce epostası ilemi verilicek yoksa sadece şifre ilemi verilicek sormalısınız.
2-Eposta derse alın.
3-Teslim aldığınız zaman eposta'ya girip şifresini değiştirin. Varsa kurtarma epostasını iptal edip doğrulama yapın.
4-Steam hesabınızın şifresini değiştirin.

Bu dediğim şeyleri yaparsanız çalınma imkanı yok.
Ama eğer e-posta'sı ile almadıysanız iade talep edin. Talebi kabul etmezse geçmiş olsun.
Adamın onuru varsa çalmaz yoksa çalar.
Çalınırsa paranız GG olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,091
Üyeler
166,485
Son üye
ibros
Top Bottom