Herşeyini değistirdim email vardı içinde telefon numarasını kaldırdım çalınmaz inşallah yine de2 arkadaşımda çok ucuz fiyatlara aldılar ve hesaplar 2 hafta sonra herşeyi ile degistirmişler yazı yazıncada hesabınızın şifresini degiştigini söylerseniz size bir daha dönmüyolarmış.
olurda çalınırsa burda belirtiniz.Herşeyini değistirdim email vardı içinde telefon numarasını kaldırdım çalınmaz inşallah yine de
Yeni hesap açıcaktım takas 15 gün banı beklememek için aldıydım fakat artık yenisini açıcam kendim zaten 1.35 dolara felan aldıydım çalınırsa artık belirtirim.olurda çalınırsa burda belirtiniz.
o hesaplar çalınmış steam hesapları sayibi steam mail atar ise hesabı one geri verirlerMerhaba plati.ru diye bir siteden csgo skini ile bir steam hesapı satın aldım bu hesapi teslim ettiler fakat hesapım çalınır mı ?
Evet bir dosya veriyor onu indiriyom metin belgesi çıkyıır onun içinde steam kurtarma kodu ve steam kullanıcı adı felan çıkıyoro hesaplar çalınmış steam hesapları sayibi steam mail atar ise hesabı one geri verirler
maili değistirdim fakat ?o hesaplar çalınmış steam hesapları sayibi steam mail atar ise hesabı one geri verirler
Hesap çalınsın sıkıntı yokda bana bişey olurmu yani hesapı çalmış diye dava felan açarlarmıo hesaplar çalınmış steam hesapları sayibi steam mail atar ise hesabı one geri verirler
onu bilmem e posta deyiştirmen hibirşey ifade etmez hesaba kayıt olurken girilen isim doğum tarihi guard telefonu ve satın alınan faturalar hesabın sahibini belirler daha öncede steam hesabım kumar siteleri tarafından çalınmıştı bu şekilde 1 haftada geri almıştımEvet bir dosya veriyor onu indiriyom metin belgesi çıkyıır onun içinde steam kurtarma kodu ve steam kullanıcı adı felan çıkıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
maili değistirdim fakat ?
Hesap çalınsın sıkıntı yokda bana bişey olurmu yani hesapı çalmış diye dava felan açarlarmı