Neler Yeni

Play Store Abonelik İptal Sorunu

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç
Merhaba play store da bi uygulamaya abone oldum ve 3 günlük ücretsiz sürümüde denememe izin veriyor yani 3 gün denicem ve beğenirsem devam etçeltim.Fakat ben uygulamayı beğenmedim ve bu 3 gün içinde aboneliği iptal ettim ( Play store'da " ödememe ve abonelikler "kısmından iptal ettim) ( ve 3 günlük deneme sırasında iptal edersem ücret alınmayacağı yazıyordu) . Fakat abonelik durumuna bakıyorum ve " etkin" yazıyor. ayrıca "20 temmuz tarihinde iptal edilir" ve " 20 temmuz tarihinde xxx tl ödeme alınır " yazıyor . Acaba benden ücret alıncakmı lütfen söyleyin . Anlatabildigim kadar anlattım bu arada ilk uygulama içi satın alısım belki normal birseydir

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
SS atabilir misin rica ets
Merhaba play store da bi uygulamaya abone oldum ve 3 günlük ücretsiz sürümüde denememe izin veriyor yani 3 gün denicem ve beğenirsem devam etçeltim.Fakat ben uygulamayı beğenmedim ve bu 3 gün içinde aboneliği iptal ettim ( Play store'da " ödememe ve abonelikler "kısmından iptal ettim) ( ve 3 günlük deneme sırasında iptal edersem ücret alınmayacağı yazıyordu) . Fakat abonelik durumuna bakıyorum ve " etkin" yazıyor. ayrıca "20 temmuz tarihinde iptal edilir" ve " 20 temmuz tarihinde xxx TL ödeme alınır " yazıyor . Acaba benden ücret alıncakmı lütfen söyleyin . Anlatabildigim kadar anlattım bu arada ilk uygulama içi satın alısım belki normal birseydir
Mesaj otomatik birleştirildi:

kusura bakma atmayı unutmuşum

Ekler

• Screenshot_20210718-102957.png
    Screenshot_20210718-102957.png
    67.1 KB · Hit: 46

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

DaffyGraphic

80+ Silver
Merhaba play store da bi uygulamaya abone oldum ve 3 günlük ücretsiz sürümüde denememe izin veriyor yani 3 gün denicem ve beğenirsem devam etçeltim.Fakat ben uygulamayı beğenmedim ve bu 3 gün içinde aboneliği iptal ettim ( Play store'da " ödememe ve abonelikler "kısmından iptal ettim) ( ve 3 günlük deneme sırasında iptal edersem ücret alınmayacağı yazıyordu) . Fakat abonelik durumuna bakıyorum ve " etkin" yazıyor. ayrıca "20 temmuz tarihinde iptal edilir" ve " 20 temmuz tarihinde xxx TL ödeme alınır " yazıyor . Acaba benden ücret alıncakmı lütfen söyleyin . Anlatabildigim kadar anlattım bu arada ilk uygulama içi satın alısım belki normal birseydir
kartınızı çıkarın play storeden korkuyorsanız.Zaten 20 temmuza kadar para almaz diyor.20 Temmuzda bitecek diyor bence çekmez

Top Bottom