Neler Yeni

Play Store İadeyi Onaylamıyor

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Kadir Efe Ulusoy
işlem kimliğine sahip 3430Coins(Free1480 incl.) (eFootball™) için ₺549,99 tutarındaki geri ödeme isteğinizi aldık, ancak bu satın alma işlemi, geri ödeme politikamız kapsamında geri ödeme almaya uygun değildir. Bu durumun can sıkıcı olabileceğinin farkındayız ve yaşamış olabileceğiniz olumsuzluklardan dolayı özür dileriz.
Google Play geri ödeme politikalarımız hakkında daha fazla bilgi edinin.
Sonraki adımlar
Gelecekte yanlışlıkla veya istemeden yapılabilecek satın alma işlemlerini önlemek için kimlik doğrulama özelliğini etkinleştirmenizi, kimlik doğrulama ayarlarınızı kontrol etmenizi veya şifrenizi değiştirmenizi öneririz. Satın alma işlemlerini doğrulamak için biyometriyi kullanıyorsanız çocukların veya diğer kullanıcıların biyometri verilerini cihazınızda saklarken dikkatli olun. Bu veriler, satın alma işlemlerini doğrulamak için kullanılabilir.
Teşekkürler,
Google Destek Ekibi
YAZIYOR
bu 2. iade talebim niye onaylanmıyor bilmiyorum kayıtlı olan karttan yanlış karttan aldım şuan acil iade gerekiyor para bana ait değil çünkü ne yapabilirim

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Kadir Efe Ulusoy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Kadir Efe Ulusoy
bir akıllı sensin
dostum macfite kayıtlıyım geçen ay dondurdum bu ay ödemeyi 2x yapıcak diye garantiden paparaya geçirdim ben garanti kayıtlı sanıp paparadan 550tl çektim 900coıns ile açtım sonra arkadaş aradı konuştuk ben yukarıdan paparayı gördüm baktım paparadan çekmiş direkt iade oluşturdum onaylanmadı bi akıllı sensin derken neyi kasttettin

chade

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
583
İsim
chade
hocam anladığım kadarıyla gerçek parayla oyun parası alıyorsun sonra oyundaki parayı harcadıktan sonra iade etmeye çalışıyorsun. harcamasan iade olabilirdi de harcadıktan sonra nasıl iade edeceksin acaba?

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Kadir Efe Ulusoy
hocam anladığım kadarıyla gerçek parayla oyun parası alıyorsun sonra oyundaki parayı harcadıktan sonra iade etmeye çalışıyorsun. harcamasan iade olabilirdi de harcadıktan sonra nasıl iade edeceksin acaba?
3400 coın alındı 900u harcandı 2500de iade etmeye arkadas nıye dedı anladım sanırım bunu eskıden dls 20de yapmıstım sonra ceza olrak -200 elmas olmustu

Top Bottom