1 ve 2 biraz dandik zaten 3. Oyun hikayenin en başı onu oyna seversen bakarsin digerlerine1 ve 2 si nasıl
Tam adı ney hocam ps1 oyunu dediğin oyun sanırımCrash team racing iki kişi oynamaya doyamazsın
God of WarGeçmiş Günlerde tozlu rafdan çıkardığım Ps2 min çipli olduğunu öğrendim ve bu akşam itibarı ile 100 dvd sipariş ettim uygun bi fiyata
Baya bi oyun beğendim ama sizede sormak isterim sonsuza dek o dvd de kalıcak oyun çünkü
KESİN oynamalasın efsane bir oyundur hocam dediğiniz oyunlar varsa bekliyorum YADA
ÇOK KÖTÜ Bİ OYUN denemiştim ve zaman israfı listendeki şu şu oyun diye belirtirseniz sevinirim
memory card alınca FMCB atıcam muhtemelen o yüzzden tüm DVD leri doldurmayacağım.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
hocam ilk 3 oyun var gow yüklenmiyorGod of War
GTA Liberty City Stories
Prince of Persia
Call of Duty
Medal of Honor
Hitman
1 ve 2 biraz dandik zaten 3. Oyun hikayenin en başı onu oyna seversen bakarsin digerlerine
Cod'lar klasik hikayesiz 2.dünya savaşı moh da aynı. Hitman bilmiyorum fakat PS2'de en iyisi Blood Money grafik olarak da daha iyihocam ilk 3 oyun var gow yüklenmiyor
son 3 oyunun baya oyunu var hıtman 1 oynanmadan 2 oynnaırmı mesela veya cod serisi ? medal of honorunda bi kaç oynu var
Midnight club 3 veya driver 1-2 serisi ps2 de varsa oynayabilirsinGeçmiş Günlerde tozlu rafdan çıkardığım Ps2 min çipli olduğunu öğrendim ve bu akşam itibarı ile 100 dvd sipariş ettim uygun bi fiyata
Baya bi oyun beğendim ama sizede sormak isterim sonsuza dek o dvd de kalıcak oyun çünkü
KESİN oynamalasın efsane bir oyundur hocam dediğiniz oyunlar varsa bekliyorum YADA
ÇOK KÖTÜ Bİ OYUN denemiştim ve zaman israfı listendeki şu şu oyun diye belirtirseniz sevinirim
memory card alınca FMCB atıcam muhtemelen o yüzzden tüm DVD leri doldurmayacağım.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Midnight Clup 3 yüklüde 8gb knk dvdye sığmıyor yani oynayamiycam maalesef gow 1-2 de aynı şekilde :/Midnight club 3 veya driver 1-2 serisi ps2 de varsa oynayabilirsin
getaway black monday oynayabilirsinMidnight Clup 3 yüklüde 8gb knk dvdye sığmıyor yani oynayamiycam maalesef gow 1-2 de aynı şekilde :/
Fark ettim onu evet PC deki ps3 versiyonuymuş ama ben yinede yüklemek istedimPES 2013 PC'deki gibi değil, haberin olsun. God of War, Fight Night Round 3, COD oyunları, Medal of Honor olabilir.