selamun aleyküm cümleten 2 gün evvel nostalji yaşamak için bir playstation 3 fat kasa satın aldım tanıdığım bir abimden bana cihazın temiz olduğunu gpuya ve işlemciye delid yapıldığını söyledi fakat fat kasaların sorununu bilen bilir içim asla rahat etmedi ve açıp temizlemeye başladım tabii ki de içi leş gibi toz dolmuş tozları temizledim ettim derken iş macun sürme aşamasına geldi bir baktım işlemci ve gpunun üstündeki metal kapaklar yok direkt olarak çiplerle selamlaştık metal kapaklar soğutma bloğuna yapışmış ya da yapıştırılmış tam anlayamadım zorladım fakat gelmedi bende fazla zorlamadan çiplere mx4 macun sürerek işlemi tamamladım fakat içim tabii ki yine rahat etmedi çünkü metal kapakların üstünede macun sürmem gerekiyor diye düşünüyorum yoksa sadece direkt olarak çiplere sürmem yeterlimidir uğraşıp zorlayıp sökmeye çalışayım mı yardımcı olursanız sevinirim. (bu fotoğraf ben macun sürmeden önceki hali yapan arkadaş işlemcinin üzerindeki samsung belleklerede macun sürmüş acemi sanırım
)