F fatik1903 80+ Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 378 Dahası Reaksiyon skoru 109 İsim Fatih Öztütk 6 Mart 2024 #1 playstation 3 aldım da butun siteler iso olarak gosterıyor nasıl kuruldunu bilen varsa yardım edebirirmi
playstation 3 aldım da butun siteler iso olarak gosterıyor nasıl kuruldunu bilen varsa yardım edebirirmi
HanBilişimSistemleri 80+ Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 145 Dahası Reaksiyon skoru 34 Konum Bursa İsim Ahmet Yıldırım İlgilendiği Kategoriler PlayStation ve Bilgisayar Teknik Servis, Windows Developer, Cisco, Phyton, Yapay Zeka, Bilişim Sistemleri Yazılım ve Donanım Teknik Servis 22 Nisan 2024 #2 fatik1903 yazmış: playstation 3 aldım da butun siteler iso olarak gosterıyor nasıl kuruldunu bilen varsa yardım edebirirmi Devamı için tıklayın... İso kurulumu diye bir şey yok dosyayı öncelikle isodan çıkartın ona göre dosya yapısını söyleyin.
fatik1903 yazmış: playstation 3 aldım da butun siteler iso olarak gosterıyor nasıl kuruldunu bilen varsa yardım edebirirmi Devamı için tıklayın... İso kurulumu diye bir şey yok dosyayı öncelikle isodan çıkartın ona göre dosya yapısını söyleyin.