Ps4 slim kasa 60FPS oynatıyor.ps4 30 fps oyun oynatıyor slim kasa da fps düşüklükleri oluyor 30 fps in altına da düşüyor
Ps4 slim kasa 60FPS oynatıyor.ps4 30 fps oyun oynatıyor slim kasa da fps düşüklükleri oluyor 30 fps in altına da düşüyor
Ayrıca ps4 normal modellerinde de gayet iyi stabil çalışıyor fakat bi pro değil sonuçtaZaten arkadaşa söyledim yukarda. pro almazsan fps düşüşü olacak diye. PC den ps4'e geçen birisi için 30fps batıyor ama benim için ve konsol oyuncuları için 30fps gayet normal
oyundan oyuna değişir. RDR2 gibi ağır oyunlar 30fps çalışıyor. Ama COD, FIFA, Fortnite ve diğer oyunlar 60fps çalışıyorPs4 slim kasa 60FPS oynatıyor.
ahahah ağır bi oyun gir rdr vs 20 fps merhabalarPs4 slim kasa 60FPS oynatıyor.
RDR2, GoW falan çoğu ağır oyunu oynadım. Hepsi yağ gibi akıyo.oyundan oyuna değişir. RDR2 gibi ağır oyunlar 30fps çalışıyor. Ama COD, FIFA, Fortnite ve diğer oyunlar 60fps çalışıyor
RDR2'deyim şuan. 20FPS falan değil.ahahah ağır bi oyun gir rdr vs 20 fps merhabalar
Evet biliyorum akıcı oyun ama 60FPS değil Konsolda 30FPS 60 gibi oluyorRDR2, GoW falan çoğu ağır oyunu oynadım. Hepsi yağ gibi akıyo.
RDR2'deyim şuan. 20FPS falan değil.
istersen testlerine bakabilirsin 30fps çalışıyorEvet biliyorum akıcı oyun ama 60FPS değil Konsolda 30FPS 60 gibi oluyor
O kadar rahatısz edici gi görüntü yok.Evet biliyorum akıcı oyun ama 60FPS değil Konsolda 30FPS 60 gibi oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
istersen testlerine bakabilirsin 30fps çalışıyor
aynen ben de ondan bahsediyorum. PS4 hala güncel bir konsol ve oyun çıkmaya devam edecek. Çıkan oyunları da gayet rahat oynatacak.O kadar rahatısz edici gi görüntü yok.
PS4 kendisine çıkan her oyunu akıcı oynatabilir şuan.