2.el çöp mü dedik hocam? 2014 de çıkmış makinenin ne kadar temiz kullanılırsa kullanılsın sıkıntıları olabilir.Oda zaten fat falan almayacak slim alacak 2.ek demek çöp demek değil bulur güzelini
2.el çöp mü dedik hocam? 2014 de çıkmış makinenin ne kadar temiz kullanılırsa kullanılsın sıkıntıları olabilir.Oda zaten fat falan almayacak slim alacak 2.ek demek çöp demek değil bulur güzelini
Hocam hemen hemen aynı şeye denk geliyor teşhir ürünleri bunlarda garanti süresine baksana bazılarının 6 ay bazılarının belli değil.Hocam 7k'ya çıkabiliyosan sıfır alsana direkt
Sony Ps4 Slim 500 gb - Ãift Kol Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Sony Ps4 Slim 500 gb - Ãift Kol yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.comSony Playstation 4 500gb 1 Adet Dualshock 4 **teÅhir**ürünü** Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Sony Playstation 4 500gb 1 Adet Dualshock 4 **teÅhir**ürünü** yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
veya orjinal kendine ait bir usb mi olması gerekiyor telefon usb si falan olur muHocam hemen hemen aynı şeye denk geliyor teşhir ürünleri bunlarda garanti süresine baksana bazılarının 6 ay bazılarının belli değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
orjinal aksesuarlarını nerden alabilirim sarj kablosu gerekiyor kol için
Slim model 2016 da çıktı2.el çöp mü dedik hocam? 2014 de çıkmış makinenin ne kadar temiz kullanılırsa kullanılsın sıkıntıları olabilir.
Sıkıntı olmazAgaa bende ilkokuldan beri istiyordum şimdi çalıştım kazandım paramı kimse laf etmiyor gerçi babam aldıgımı duyunca paranı car cur ettin diyecekde sağlık olsun
port testini ve joyistick testini istedim port testi sağlam cıktı joyistick ve cihaz şeyi de sağlamsa alacağım inşallah. Yalnız hdmı kablosuz gelecek evde vardı benim rastgele bir hdmı kablosu sıkıntı olur mu ki o
Telefon şarzı falan olabilirHocam hemen hemen aynı şeye denk geliyor teşhir ürünleri bunlarda garanti süresine baksana bazılarının 6 ay bazılarının belli değil.
orjinal aksesuarlarını nerden alabilirim sarj kablosu gerekiyor kol için
veya orjinal kendine ait bir usb mi olması gerekiyor telefon usb si falan olur mu
Eyvallah kankam yalnız şey dikkatimi çok çekti oyunlar çok pahalı. Ps plus diye bir şey varmıs onu almak en mantıklı seçenek sanırım ne düşünüyorsun bu konu hakkındaSlim model 2016 da çıktı
Sıkıntı olmaz
Telefon şarzı falan olabilir
Evet oyunlar biraz pahalı ps plus mantıklı 1 yıllık falan ne kadar bilmiyorum ama alınca işte ps plus daki oyunları oynayabiliyosun oyunların %90 onda zaten mantıklı bişiEyvallah kankam yalnız şey dikkatimi çok çekti oyunlar çok pahalı. Ps plus diye bir şey varmıs onu almak en mantıklı seçenek sanırım ne düşünüyorsun bu konu hakkında