Neler Yeni

PlayStation 4 Pro CUH Kodu Nedir?

Uğur Altun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Uğur Altun
Instagram
uguraltunn_
Merhaba arkadaşlar hayatımda ilk defa oyun konsolu alacağım. PlayStation 5 fiyatı benim için oldukça yüksek geldi. PlayStation 4 Pro alma kararı aldım ama CUH kodu diye bir şey varmış bu olayı çözemedim. Birde ithalatçı garantili alırsam herhangi bir sorun yaşar mıyım?

bwNN

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Ne kadar fiyata alacaksınız?

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,536
İsim
Mert Can Ergün

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
CUH ve yanındaki numara, ürünün versiyonunu gösterir. Yazmayanların da bir CUH sürümü vardır, ama hangisinin daha yeni üretim olduğunu bu numaralar gösterir diyelim.
(Eski) CUH-7116B: Standart jet black PS4 Pro. PS4 Pro bu kod ile Avrupa bölgesinde satılıyor. 5.50 Firmware ile kutudan çıkıyor.

CUH-7216B: Standart jet black PS4 Pro. PS4 Pro bu kod ile Avrupa bölgesinde satılıyor. 6.00 Firmware ile kutudan çıkıyor. Daha sessiz soğutma.

Uğur Altun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Uğur Altun
Instagram
uguraltunn_
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Merhaba arkadaşlar hayatımda ilk defa oyun konsolu alacağım. PlayStation 5 fiyatı benim için oldukça yüksek geldi. PlayStation 4 Pro alma kararı aldım ama CUH kodu diye bir şey varmış bu olayı çözemedim. Birde ithalatçı garantili alırsam herhangi bir sorun yaşar mıyım?
Ps4 pro artık üretilmiyor sıfır olanlarda 5000 tl civarında ithalatçı garanti bir nevi garantisiz cihazına bir şey olsa çok uğraşırsın ithalatçı garantililerde 4000 tl civarında sana önerim temiz bir 2. El bulmaya çalış 3000 tl civarında.

bwNN

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Xbox ile PlayStation arasında ne gibi fark var?
Xbox series x yeni çıktı 4k 60 fps // bazı oyunlarda 120 fps oynıyabilirsiniz game pass var aylık 30 tl 200 den fazla oyun ve populer bir sürü oyunda var donanım olarak ps5 e göre daha güçlü.Ps5 almaya kalksan özel oyunları 620 tl.Türkiye için en iyi konsol xbox series x ve efsane bir ürün.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 bin fazla veririm yeni nesil xbox series x alırım daha iyi emin ol ps4 pro xbox series x in yanından geçemez ps5 de dahil :D

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
layStation 4 Pro alma kararı aldım ama CUH kodu diye bir şey varmış bu olayı çözemedim.
CUH kodu seri numarası gibi bir şeydir. PS4 Pro'da 3 CUH vardır:

7016B
7116B
7216B

İlk olarak 7016B modeli çıktı ve ısınma fan sesi gibi problemleri vardı. Sonrasında o problemler azaltılarak yeni bir model çıktı; 7116B. Bu modelde fan sesi ve ısınma sıfır değildi ve bundan sonra da 7216B modelini çıkardılar. Bu modelde iki sorun da en az seviyede. Yani alacaksanız 7216B almanızı öneririm fakat 7116B veya 7016B alsanız performans açısından kaybınız olmaz, ısınma ve fan sesi sorunuyla uğraşmak zorunda kalırsınız. Karşılaştırmasını da şöyle bırakayım:

Birde ithalatçı garantili alırsam herhangi bir sorun yaşar mıyım?
Hayır, yaşamazsınız.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Xbox ile PlayStation arasında ne gibi fark var?
Playstation tarafında AAA niteliğinde oyun dünyasının en iyi oyunları var The last of us , God of war , Uncharted gibi xbox tarafında 200 300 tane A veya AA oyunun çoğunluk olduğu bir sistem var aylık 30 tl ama paran varsa Playstation almanı öneririm playstation'ın özel oyunlarını herkes bir kere denemeli hayatında.

Top Bottom