Neler Yeni

Playstation 4 pro satılıp series s alınır mı??

Swixyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
uğur
Bir arkadaşımdan 7bin TL'ye PS4 Pro aldım amaçım exclusive oyunları oynamaktı. Ama baktım da exclusive oyunlardan sonra oynanacak pek bir oyunda yok exclusive oyunları oynayıp. 4 Pro'yu 9-10bine satıp Series S rahatlıkla alabiliyorum sizce böyle bir şey yapılır mı? PS4 ten önce Xbox One vardı arayüzde kasıyordu cok sesli calışıyordu. Böyle şeyler yaşamak istemiyorum sizce mantıklı olur mu?
PS4 Pro'da bu oyunları oynayıp satacağım Series S alacağım.
  • Uncharted2
  • Uncharted3
  • Uncharted4 ✅
  • Last of US1✅
  • Last of Us 2
  • God of War.
  • Ghost of Tsushima.
  • Days Gone.
  • Detroid become human.
  • The Witcher.
  • Until Dawn.
Series S ten beklediğim şeyler arada FIFA Forza oynayıp hikaye oyunları oynamak. Mesela Cyberpunk oynamak istedim 2.800TL gibi bir şey ama Xbox'ta daha ucuz. Böyle olaylar var ama bir yandan İngilizcem yok. Xbox'ta coğu oyun İngilizce sizce ne yapmam gerekir?

ANYA

80+ Bronze
xbox series s 900p ile oynanıyor mesela warzone oynarken uzakta adamı anlaşılmıyor pek fark yok yani, en iyisi biriktir ps5 yada sx alırsın

Son düzenleme:

Ekni

80+
Bana mantikli geldi yapilabilir bence. Ps oyunlarını cd alabilirsin veya PlayStation plus ta varsa odanda oynayabilirsin.

Swixyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
uğur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
xbox series s 900p ile oynanıyor mesela warzone oynarken uzakta adamı anlaşılmıyor pek fark yok yani, en iyisi biriktir ps5 yada sx alırsın
2K oynatıyor series s hocam ben zaten warzone falan oynamıcam fifa forza arada hikaye oyunları
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana mantikli geldi yapilabilir bence. Ps oyunlarını cd alabilirsin veya PlayStation plus ta varsa odanda oynayabilirsin.
Hepsi ps plusta var

ANYA

80+ Bronze
2K oynatıyor series s hocam ben zaten warzone falan oynamıcam fifa forza arada hikaye oyunları
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hepsi ps plusta var
forza 60 fps oynamak için 800p-1080p arası oynatıyor 2k ise 30 fps üstü çıkamıyor hele drop yaşanıyor youtubeye bakın derim ss tflop 4 gücü var ps4 pro ise 4.2 tflop gücü var

Swixyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
uğur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
forza 60 fps oynamak için 800p-1080p arası oynatıyor 2k ise 30 fps üstü çıkamıyor hele drop yaşanıyor youtubeye bakın derim ss tflop 4 gücü var ps4 pro ise 4.2 tflop gücü var
Sizce yapmak mantıklı değilmi diyorsunuz?

Yani psten sıkıldıysan olur neden olmasın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,428
Üyeler
164,143
Son üye
Sylvaria
Top Bottom