Neler Yeni

❌İndirim Bitti! PLAYSTATION 5 1TB SLiM + 2.DUALSENSE PS5 DUALSENSE+ FIFA FC 24 + GTA 5 17.999TL

Pew Pew

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Cem Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık
Arkadaşlar dilimizde tüy bitti almayın ty üzerinde birçok satıcının hesabını çalınıp böyle sahte ilanlarla kart bilgilerinize çöküyorlar. Bu tezgaha düşenler lütfen kart bilgilerinizi değiştirin internet alışverşine kapatın.
Kart bilgisi satıcıya gitmiyor ki nasıl kart bilgisine çöküyorlar ?

oliveforge99

80+ Silver
Arkadaşlar dilimizde tüy bitti almayın ty üzerinde birçok satıcının hesabını çalınıp böyle sahte ilanlarla kart bilgilerinize çöküyorlar. Bu tezgaha düşenler lütfen kart bilgilerinizi değiştirin internet alışverşine kapatın.
Satıcı kart bilgilerinize ulaşamaz. Trendyol'da bile bu bilgi olmuyor kaydetmediğiniz sürece. Yine de şu ara bu tarz ürünleri Trendyol üzerinden alırken dikkat etmekte fayda var o ayrı.

Alperen71

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
Alperen Çetin
Kart bilgilerininin firmanın eline geçmesi imkansız, Trendyol saklıyor bilgileri firmalar değil.

Gleeman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ozan
Valla siz öyle diyin. Satıcının hesabını ele geçirenler kartınızıda çalar. Bu linklerden ürün alanların kartlarından psn üzerinden harcama yapıldığını okumuştum. Daha öncede benimde kartımdan alışveriş yapıldı psnde. Trendyol kart bilgilerinin güvenliği konusunda sınıfta kalmış bi firma googledan bakabilirsiniz. Yazdıklarım içsel temennilerim değil gözlemlerimdir.

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
591
İsim
Erdem çay
Hesabı niye ele geçiriyorlar ne çıkarı var adamlar o kadar uğraşıyor

Siz sipariş verin nasıl olsa gelmeyecek ee adam niye hesabı çaldı enayi mi varki bir çıkarı yapıyor değil mi?

yenigeldim

80+ Silver
Hesabı niye ele geçiriyorlar ne çıkarı var adamlar o kadar uğraşıyor

Siz sipariş verin nasıl olsa gelmeyecek ee adam niye hesabı çaldı enayi mi varki bir çıkarı yapıyor değil mi?
Fatura kestiği için tc kimlik tel no adres isim soyisim ele geçiriyor. Sonra panelden diğer kimlik bilgileri vs alıp. Sim kart kopyalama banka hesabı boşaltma vs

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
591
İsim
Erdem çay
Fatura kestiği için tc kimlik tel no adres isim soyisim ele geçiriyor. Sonra panelden diğer kimlik bilgileri vs alıp. Sim kart kopyalama banka hesabı boşaltma vs
Yani bazı arkadaşlar kendini uyanık sanıyor.

Dolandırılanların %90 ı kendini uyanık sanıp karşıyı dolandırmak isteyenler en yaygın ölü fiyata sazan gibi atlayanlar %10 nuda saf kesim

Pew Pew

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Cem Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık
Sim kartı kopyalasa bile banka hesabına giremez. Hem cihaz tanımlı hem şifre istiyor. Bankalarda şifre sıfırlamak öyle kolayda değil.

yenigeldim

80+ Silver
Sim kartı kopyalasa bile banka hesabına giremez. Hem cihaz tanımlı hem şifre istiyor. Bankalarda şifre sıfırlamak öyle kolayda değil.
Çok rahat girer. Müşteri hizmetlerini senin numarandan arayıp senin bilgilerini verip, telefonum bozuldu vs diyip hesaptan çıkış yaptırıyorlar. Hiç haber takip etmiyorsun herhalde. Milletin hesabından kredi çekip hesabı boşaltıyorlar. Bir sürü açılmış dava var.

Pew Pew

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Cem Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık
Çok rahat girer. Müşteri hizmetlerini senin numarandan arayıp senin bilgilerini verip, telefonum bozuldu vs diyip hesaptan çıkış yaptırıyorlar. Hiç haber takip etmiyorsun herhalde. Milletin hesabından kredi çekip hesabı boşaltıyorlar. Bir sürü açılmış dava var.

Twitterde Coin mühendisi mi ne öyle bir kullanıcının aynı yöntemle kripto hesaplarının çalındığını duymuştum. Mobil uygulamadan şifremi unuttum dediğin zaman kimlik doğrulama yapıp veriyor şifreyi , sizin dediğiniz durumda telefon bozuk diyorlarmış .Ama banka şifresini telefonda sıfırlayıp vereceklerini sanmıyorum en fazla hesabını dondururlar şubeye gel derler.

yenigeldim

80+ Silver
Twitterde Coin mühendisi mi ne öyle bir kullanıcının aynı yöntemle kripto hesaplarının çalındığını duymuştum. Mobil uygulamadan şifremi unuttum dediğin zaman kimlik doğrulama yapıp veriyor şifreyi , sizin dediğiniz durumda telefon bozuk diyorlarmış .Ama banka şifresini telefonda sıfırlayıp vereceklerini sanmıyorum en fazla hesabını dondururlar şubeye gel derler.
Bankayı bankaya kayıtlı telefondan arıyor. Ben buyum diyor. Al elimde kimlik bilgileri diyor. Anne kızlık vs her şeyi de söylüyor. Telefon bozuk der başka bir şey der burası açık uç. Bankadan bankaya açık değişir. Bazı bankalara direkt giriş de yapılıyor. Hepsini patlatacak diye bir kaide yok. Denk getirdiğini soyar. Banka şifresi telefonda sıfırlanabiliyor zaten uygulamadan çok rahat kimlik bilgileri ile sıfırlanıyor. Bir açık var. Soyulan hesaplar var. Neyi tartışıyoruz anlamadım. Kimsenin hesabına girilmiyor tamam diyip ikna mı olayım şimdi. Bu adamlar da durduk yere Trendyol hesabı patlatmıyor herhalde bi amacı var.

Pew Pew

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Cem Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık
Bankayı bankaya kayıtlı telefondan arıyor. Ben buyum diyor. Al elimde kimlik bilgileri diyor. Anne kızlık vs her şeyi de söylüyor. Telefon bozuk der başka bir şey der burası açık uç. Bankadan bankaya açık değişir. Bazı bankalara direkt giriş de yapılıyor. Hepsini patlatacak diye bir kaide yok. Denk getirdiğini soyar. Banka şifresi telefonda sıfırlanabiliyor zaten uygulamadan çok rahat kimlik bilgileri ile sıfırlanıyor. Bir açık var. Soyulan hesaplar var. Neyi tartışıyoruz anlamadım. Kimsenin hesabına girilmiyor tamam diyip ikna mı olayım şimdi. Bu adamlar da durduk yere Trendyol hesabı patlatmıyor herhalde bi amacı var.
Doğrudur hocam benim yaşadığım banka tecrübelerimden ve bu gibi durumda bankanın ne yapabileceğinden bahsettim. Öyle aman aman hararetli bir tarışmamız yok. Bende olayı , çalan kişilerin ne yapmaya çalıştığını anlamaya çalışıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,841
Üyeler
163,562
Son üye
nexiusxd
Top Bottom